Op zoek naar een google ads specialist?

Heeft u hulp nodig bij de online marketing van uw bedrijf? Dan kan het online marketingbureau Afdeling Online u goed helpen. Zij kunnen u onder andere helpen met het inzetten/gebruiken van Google Analytics, SEO, SEA, e-mailmarketing en social marketing. Afdeling Online helpt u bij het promoten van uw bedrijf online.

Google ads specialist

Afdeling Online kan u dus uit de brand helpen op het gebied van online marketing. Wanneer u op zoek bent naar een google ads specialist bent u bij Afdeling Online ook aan het juiste adres. Het is handig om een google ads specialist in te zetten als u uw product of dienst onder de aandacht wil brengen bij een specifieke doelgroep. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw doelgroep vooral in de ochtend shopt, dan kunnen de advertenties in die uren worden ingezet. Door een google ads specialist in te zetten zorgt u ervoor dat u op de juiste uren adverteert en de advertenties daardoor ook daadwerkelijk effect zullen hebben. 

Er zijn verschillende manieren die een google ads specialist van Afdeling Online voor de advertenties van uw bedrijf kan gebruiken. Google ads kunnen namelijk op verschillende manieren worden ingezet:

  • Search Advertising
  • Display Advertising
  • Google Grants
  • YouTube
  • Google Shopping of Bing Shopping

Search Advertising houdt in het kort in dat uw gebruikmaakt van tekstadvertenties in zoekmachines zoals Google en Bing. Doordat uw bedrijf deze tekstadvertenties inzet, krijgt de website van uw bedrijf een betere positie in de zoekresultaten in Google of Bing. Dit is erg handig want u wil natuurlijk hoger in de zoekresultaten staan dan uw concurrenten.

Een andere effectieve vorm van adverteren die een google ads specialist voor u in kan zetten is Display Advertising. Display Advertising zijn advertenties in de vorm van banners of tekstlinks die geplaatst worden op websites die uw doelgroep bezoekt. Daarnaast kunt u adverteren op Google Shopping of Bing Shopping. Uw producten zijn dan direct zichtbaar in de zoekresultaten waardoor potentiĆ«le klanten uw website snel kunnen vinden. Wilt u uw product of dienst liever in een video laten zien? Dan kunt u adverteren op YouTube. Dit kan voor, na of tijdens een video. Ook kunt u deze video tussen de zoekresultaten laten verschijnen op Google of Bing.  

Tenslotte kunt u ook wanneer u voor een non-profitorganisatie werken nog steeds adverteren. De google ads specialist van Afdeling Online kan voor u een gratis maandelijks advertentiebudget regelen. Op deze manier kunt u dus gewoon adverteren!

Afdeling Online

Naast dat Afdeling Online een google ads specialist heeft die u kan helpen met adverteren in Google, heeft het bureau nog veel meer mogelijkheden om u te helpen met online marketing. Het bureau kan u bijvoorbeeld helpen met SEO (Search Engine Optimization). SEO zorgt ervoor dat uw bedrijf beter gevonden kan worden in zoekmachines zoals Google en Bing. 

Naast een google ads specialist (SEA) en SEO biedt Afdeling Online ook hulp bij het inzetten van social marketing en e-mailmarketing. Zo kunnen zij bijvoorbeeld advertenties ontwikkelen speciaal voor Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter, dit is afhankelijk van waar uw doelgroep het meest actief is.

Wil u ook een google ads specialist inzetten voor uw bedrijf? Of heeft u hulp nodig bij andere problemen op het gebied van online marketing? Neem dan contact op via afdelingonline.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn