Op zoek naar een goede slagerij in Hilversum? 

Als je op zoek bent naar een goede slagerij in Hilversum, dan kan ik je Slagerij van Zadelhof aanraden. Zij zijn een keurslager met ontzettend veel passie voor het vak en voor vlees, en een uitstekende service. Laatst was ik dus op zoek naar een goede slagerij in Hilversum omdat ik met spoed een grote hoeveelheid vlees nodig had. Gelukkig kon ik bij Slagerij van Zadelhof terecht. 

Slagerij van Zadelhof, de beste slagerij van Hilversum 

Ik was dus laatst met spoed op zoek naar een goede slagerij in Hilversum. Ik had een ontzettend grote hoeveelheid lamsvlees nodig en ik had niet veel tijd om dit te halen. Ik had namelijk een groots diner voor familie gepland. Mijn vader werd namelijk 75 jaar oud. Er stond een groots diner bij mij thuis gepland en ik zou voor het hoofdgerecht zorgen. Ik had een speciaal recept voor gegrilde lamskoteletjes dat ik wilde klaarmaken voor mijn familie en had dus een grote hoeveelheid lamsvlees nodig. Mijn familie bestaat uit ongeveer vijftig man, dus ik had echt een enorme hoeveelheid nodig. Een dag van tevoren oefende ik mijn recept alvast. Ik wilde namelijk niet dat mijn hoofdgerecht zou mislukken en ik vijftig man zonder eten moest laten zitten. Nu heb ik een vaste slagerij in Hilversum waar ik naartoe ga voor al mijn vlees, want die zit namelijk bij mij om de hoek. Daar haalde ik dus ook het lamsvlees voor mijn familiediner. Ik had daar nog nooit lamsvlees gehaald, maar hun rundvlees was altijd goed, dus ik dacht dat het lamsvlees ook wel van goede kwaliteit zou zijn. Helaas bleek na het bereiden van mijn recept dat het lamsvlees van mijn vaste slagerij in Hilversum niet van hele goede kwaliteit was. Het was ontzettend taai en er zat meer bot dan vlees aan. Ik moest dus de volgende dag, in de ochtend, een nieuwe goede slagerij in Hilversum vinden waar ik een grote hoeveelheid lamsvlees van goede kwaliteit kon halen. Mijn zus wees mij toe op Slagerij van Zadelhof aan de Seinstraat. Dat is voor mij aan de andere kant van Hilversum, dus ik wist het niet goed te vinden. Ik besloot ze daarom op internet op te zoeken en via https://vanzadelhofhilversum.keurslager.nl/home/contact/slagerij-hilversum/ kon ik het precieze adres opzoeken. Ik zag op de site tevens dat ze een keurslager zijn die verschillende soorten vlees verkoopt: 

  • Rundvlees 
  • Varkensvlees 
  • Kalfsvlees 
  • Lamsvlees 
  • Verschillende soorten vleeswaren 

Ik kon er dus ook terecht voor mijn lamsvlees. Ik stapte in de auto en ben meteen naar de Seinstraat gereden. Ik kwam bij de slagerij aan en het zag er ontzettend netjes en schoon uit. Ik had meteen het idee dat het vlees hier ook daadwerkelijk van goede kwaliteit is. Ik vertelde de slager waar ik naar op zoek was en zei dat ik voor zo’n vijftig man lamsvlees zocht. Volgens de slager was dat geen enkel probleem, ik kon bij hem meer dan genoeg verse lamskoteletten krijgen. Ik kreeg een aantal kilo mee en bij het afrekenen besefte ik me pas dat het vlees ook nog eens ontzettend betaalbaar is. Dat is natuurlijk ontzettend mooi meegenomen. 

Slagerij van Zadelhof heeft een passie voor vlees 

Eenmaal thuis aangekomen, zag ik al meteen dat het lamsvlees van Slagerij van Zadelhof van uitstekende kwaliteit was. Mijn familiediner is dus uiteindelijk gered door het heerlijke lamsvlees van Slagerij van Zadelhof. Zij hebben echt een passie voor vlees en ik ga voor mijn vlees nooit meer naar een andere slagerij in Hilversum. Mijn familie heeft ontzettend van het eten genoten en mijn vader heeft een onvergetelijke verjaardag gehad. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn