Onze woningen worden in zeer korte bouwtijd opgeleverd

Wilt u een eigen huis laten bouwen? Hebt u al een stuk grond, ook wel kavel genoemd, op het oog of hebt u hier zelfs al in geïnvesteerd? Dan wordt het opeens erg serieus. Wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer want woningen bouwen is een vak apart. Als u vanaf de grond af aan iets neer wilt zetten dan komt er heel wat werk bij kijken. We denken aan het design maar ook aan het aanvragen van bouwvergunningen. Kortom: u zoekt naar een bedrijf dat u van begin tot eind kan helpen bij de bouw van woningen. En dat is waar gorate.nl in excelleert. Woningen bouwen wij al vele decennia lang en zo mogen we met trots stellen dat we in ruim 40 jaar meer dan 6.000 bouwprojecten achter de kiezen hebben. Allerlei verschillende woonruimtes zijn daarbij de revue gepasseerd. Van complete woonwijken zoals rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen tot aan prachtige villa’s, wij ontwerpen en bouwen het allemaal vanuit Raalte, Twente. We nodigen u van harte bij ons op kantoor uit waar u trouwens ook diverse modellen kunt bekijken. Daarnaast zal het u op de website niets te kort komen want u vindt er in onze portfolio vele woningen die we reeds hebben opgeleverd net als de actieve projecten waar we nu mee bezig zijn. Laat u niet alleen verbazen door de ogenschijnlijke willekeur van de designs. Zo heeft iedere klant eigen wensen die we tot in detail tot leven willen roepen in onze designs en uiteindelijk in de woningen. Maar ook de snelheid waarmee we al deze woningen kunnen opleveren liegt er niet om.

Neemt u eens een kijkje tussen ons verbluffende aantal woningen

Het is mogelijk om onze modelhuizen te gebruiken als uw basis. Maar als u een totaal ander idee hebt dan horen we dat ook graag van u. onze ingenieurs en architecten staan tot uw beschikking zodat de eerste schetsen en concepten niet lang op zich laten wachten. U bent altijd degene die de knopen doorhakt. Dus pas als u tevreden bent met een ontwerp gaan wij daadwerkelijk tot actie over.

  • Kies online alvast een of meerdere modeltype of basistypes uit zodat de basics zijn uitgezocht.
  • Of maak gebruik van de mogelijkheid om diverse woningen digitaal in 3D te bezoeken via de virtuele rondleiding,
  • U kunt ook uw e-mail opgeven zodat we u regelmatig een nieuwsbrief kunnen sturen. Zo blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van Gorate en we houden u op de hoogte van regelingen en wetgeving met betrekking tot de woningbouw,
  • Daarnaast bieden we u een gratis brochure aan waarin overzichtelijk staat weergegeven wat wel en niet kan. Kortom: wat wij u kunnen bieden. We kunnen u wel beloven dat het woordje “niet” eigenlijk niet in onze woordenschat voorkomt.

We gaan graag aan de slag met de bouw van uw droomhuis!

Hopelijk laat u het bouwen van woningen aan ons over. We bieden u namelijk de bouw van uw droomhuis aan waarbij we geen enkel detail uit de weg gaan. Ongeacht de hoeveelheid slaapkamers, badkamers en of u een zwembad in het souterrain wilt inbouwen dan wel in de achtertuin, het kan allemaal bij Gorate. Laat diverse woningen ontwerpen en kies uiteindelijk het design dat u het meeste aanspreekt. Dankzij onze eigen vakmensen zal ook de bouw snel beginnen en zal de oplevering vlug plaatsvinden. Uiteraard houden we u tijdens de bouw op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een afspraak maken? Klim dan nu in de pen en stuur een e-mail. Ook telefonisch staan we voor u klaar.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn