Onze service verbindt u via de telefoon met UWV

Zoekt u contact via de telefoon met UWV? Dan hebt u waarschijnlijk een vraag over uw uitkering. Het UWV regelt deze aanvragen en zorgt ervoor dat u op tijd uw uitkering krijgt uitbetaald. Gelukkig daalt de werkloosheid na een toename als gevolg van de economische crisis uit 2008. In Nederland viel het relatief gezien behoorlijk mee maar toch was het voor velen een klap. In Nederland kennen we gelukkig een stevig sociaal vangnet. Niet alleen is dit vangnet bedoeld voor mensen die plotsklaps werkloos zijn geraakt, ook mensen met een bepaalde beperking, tijdelijk of langdurig, kunnen een bepaalde uitkering krijgen. Denk aan de Wajong uitkering of de ziektewetuitkering. Hebt u daar vragen over en zoekt u het nummer voor de telefoon van UWV? De telefoon van UWV staat voortdurend roodgloeiend dus het kan geen kwaad om eens op onze website te kijken: uitkeringsinfo.nl. We bieden u een gratis website aan waar u rustig diverse gegevens kunt lezen over de vele uitkeringen die u in Nederland kunt aanvragen. Dit is een sector waarin er nogal vaak dingen veranderen. Dankzij onze website wordt u als eerste op de hoogte gehouden als bijvoorbeeld de minister een wetswijziging heeft voorgesteld en ook als dit is goedgekeurd. Het kan immers positief of juist negatief uitpakken voor uw uitkering. Hebt u daarom een vraag en gebruikt u graag de telefoon? Het UWV is dan de instantie die u moet bellen.

Met de telefoon UWV bereiken is voordelig en eenvoudig

Met de telefoon het UWV te pakken krijgen kan even duren omdat u natuurlijk in de wachtrij komt te staan. Als u daar geen problemen mee hebt dan moet u dat zeker doen. Maar u hebt waarschijnlijk een verzoek tot uitkering en dan moet u wellicht op de kleintjes letten. De kosten van uw telefoonrekening nemen toe als u met de telefoon het UWV wilt spreken. Daarom raden we het u aan om eerst onze website door te lezen. U vindt er namelijk informatie over onder andere:

  • De WW-uitkering,
  • De bijstandsuitkering,
  • De WIA uitkering
  • En het laatste nieuws uit politiek Den Haag en andere overheidsinstanties.

De kans bestaat dat u niet langer met de telefoon het UWV hoeft te spreken dus tel uit uw winst. Het is tevens mogelijk om via hun eigen website contact op te nemen. Denk aan het versturen van een e-mail. Als u in een grote stad woont dan kunt u tevens langsgaan bij een vestiging van het UWV. Op hun site kunt u zien of er een locatie bij u in de buurt is. Wilt u enkel bepaalde wijzigingen doorvoeren? Dan is het mogelijk om in te loggen op het zogenaamde “Mijn UWV”. Dat is het beschermde private gedeelte van de site waar u uw eigen gegevens kunt bijwerken en zelfs uitkeringen kunt aanvragen of stopzetten.

Welke vraag u dan ook mag hebben over uw uitkering, stel hem zo snel mogelijk

U kunt ook gebruikmaken van ons eigen telefoonnummer. Geeft u aan de medewerkers van Uitkerings Info door welke afdeling van het UWV u graag wilt spreken. We kunnen u namelijk direct doorverbinden. Dan hoeft u niet lang in de wacht te staan en kunt u zo snel mogelijk een uitkering aanvragen. Dit is overigens niets om u voor te schamen. U kunt er waarschijnlijk vrij weinig aan doen dat het bedrijf waar u werkt failliet is gegaan. En dat geldt al helemaal als u ziek bent geworden of een bedrijfsongeval hebt gehad. Ga dan niet afwachten maar kom in actie want een dergelijke uitkering zoals een ziekte-uitkering moet wel degelijk worden aangevraagd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn