Onafhankelijk energie vergelijken

Het zijn de mysteries van de moderne tijd. Waar komen we vandaan? Wat is ons doel op aarde? Welke energieleverancier is het beste voor mij? Gelukkig bieden wij bij energievergelijking.nl al een tijdje de oplossing voor de laatste vraag. Energievergelijken.nl is een site die volledig onafhankelijk energieleveranciers met elkaar vergelijkt, zodat u volgende dat u overstapt volledig geïnformeerd bent over de voor- en nadelen.  Het is eenvoudig, intuïtief en ook nog eens helemaal gratis. Neem daarom snel een kijkje op energievergelijking.nl! Meer dan 70% van alle Nederlanders betaalt te veel voor energie, vaak alleen omdat ze denken dat overstappen niet te moeite of te veel gedoe is. Wanneer wij bij energievergelijking.nl het voor u doen, is het opeens wel de moeite. Dus wacht niet langer en vergelijk uw eigen energiecontract op energievergelijking.nl. Wij doen niet alleen energie vergelijken, maar we bieden ook allerlei tips ter besparing van energie op de site.

Eenvoudig energie vergelijken

Wij bij energievergelijking.nl snappen het maar al te goed. U bent druk en heeft genoeg aan uw hoofd gedurende de dag, waardoor ook nog eens bestuderen of u wel bij de juiste energieleverancier zit niet echt binnen het idee van een mooie tijdbesteding past. Het is immers in deze tijd nog steeds bijna onmogelijk om in een klap te zien wat nou de voor- en nadelen zijn van een bepaalde leverancier. Bijna onmogelijk inderdaad, want energievergelijking.nl heeft het voor u mogelijk gemaakt. Wij als experts op het gebied van energie vergelijken hebben een simpel stappenplan in elkaar geflanst wat u snel kan invullen en zo meteen weet waar u aan toe bent. Dat is toch wel zo makkelijk.  Het is simpelweg een kwestie van het invullen van:

  • Uw postcode en huisnummer
  • Uw energiemeter
  • Het aantal personen wat in uw huis woont
  • Uw huidige energieleverancier

Wanneer u hierna op bereken nu klikt krijgt u een makkelijk te begrijpen overzichtje waarin we alle leveranciers van energie vergelijken. U kunt binnen dat scherm ook nog eens u voorkeuren aanpassen binnen de verschillende filters die u kan veranderen. Bent u bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd in groene energie? Vink dan bij de ’soort energie’ groene energie aan, waarna we alle soorten leveranciers van groene energie vergelijken. Wat ook nog eens verschrikkelijk handig is, is de mogelijkheid om direct via de site aan te kunnen geven dat u wil overstappen. Binnen vijf minuten is dit geregeld en sturen wij de aanvraag naar de energieleverancier. U kunt zelf nog steeds gewoon aangeven op welke datum de overstap moet gaan plaatsvinden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.  Zo kunt u bij ons niet alleen gemakkelijk energie vergelijken, maar ook nog eens een keer zorgeloos overstappen. Bij energievergelijking.nl geven wij altijd een laagste prijsgarantie, zodat u altijd de laagste prijs kunt krijgen voor uw energie. Soms kunnen we wel 700 euro aan besparing garanderen op uw energiekosten. Dat is nou de kracht van energievergelijking.nl. Dus wacht niet met energie vergelijken en surf snel naar onze site, wie weet wat voor besparing we u op kunnen leveren!

Waarom energievergelijking.nl?

Wat achtergrond bij de energiemarkt is hier wellicht op zijn plaats. Veel weten dat vanaf 2004 de Nederlandse energiemarkt geliberaliseerd is. Dit betekende dat niet langer de overheid, maar de leveranciers zelf hun prijzen konden vaststellen.  Dit had eigenlijk moeten zorgen voor veel concurrentie tussen de bedrijven, maar heeft in de werkelijkheid vooral gezorgd voor veel onduidelijkheid tussen wat de verschillende energieleveranciers werkelijk aanbieden. Zelf energie vergelijken is erg lastig geworden, helemaal nu de laatste tijd bijvoorbeeld iPad’s worden aangeboden voor diegenen die binnen een bepaalde tijd overstappen. Hierdoor is er nog veel meer onduidelijkheid ontstaan binnen het energie vergelijken. Daarom is het juist in deze tijd essentieel dat er een site zoals energievergelijking.nl bestaat, die volledig onafhankelijk deze verschillende leveranciers vergelijkt. Niet voor niets heeft energievergelijking.nl het Qshops-keurmerk, het keurmerk voor de betrouwbare vergelijkingssite. Wij scoorden erg constant goed tot zeer goed binnen de onderdelen onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, actuele informatie, volledigheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor hebben wij er vertrouwen in dat we ook de juiste site zijn voor u! Verder zijn onze klanten altijd zeer tevreden over onze gratis overstapservice. Wanneer u heeft uitgevonden via onze site welke energieleverancier bij u past, kunt u via onze site helemaal gratis overstappen. U heeft dan nog veertien dagen bedenktijd en wij regelen alles voor u. U zal nog een rekening krijgen met openstaande betalingen van uw oude energieleverancier. Maar na de overstap zal u nooit meer iets ontvangen van uw oude leverancier, wij regelen dat volledig voor u! Omdat het bij energievergelijking.nl gaat om de ervaring van de klant, bieden wij meer aan dan alleen het energie vergelijken op de site. Ten eerste hebben we daarom veel gestelde vragen alvast voor u op de website gezet. Deze kunt u altijd even doorlezen wanneer u er even niet uit kan komen met onze tool voor energie vergelijken. Komt u er toch echt niet uit? Onze mensen zijn dagelijks te bereiken voor al uw vragen. Tot 18:00 zijn we bereikbaar voor al uw vragen over energie vergelijken of overstappen naar een andere leverancier. Zo kunt iedereen profiteren van onze diensten en kan iedereen profiteren van onze laagste prijsgarantie.  Ook op de site bieden wij het laatste nieuws aan over energie in Nederland, zodat u altijd op de hoogste bent over ontwikkelingen op het gebied van uw energierekening. Op deze manier blijft energievergelijking.nl een site voor al uw behoeften ten opzichte van energie vergelijken, we hopen u er snel te zien!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn