Nolin Uitgevers

Bij Nolin Uitgevers zijn we sinds 2000 actief in het verzorgen van publicaties voor stichtingen, verenigingen en organisaties die hier zelf geen of weinig financiële middelen voor hebben. Juist voor dit soort klanten is het van groot belang om een goede marketingmix te hanteren, omdat op deze manier vrijwilligers en donateurs enthousiast gemaakt kunnen worden om het werk mogelijk te maken. Bij Nolin Uitgevers snappen wij echter dat de kosten van goed drukwerk hoog op kunnen lopen en daarom ontstond bij ons het sponsor-publicatieconcept wat kosteloos drukwerk mogelijk maakt.

Nolin Uitgevers en het sponsor-publicatieconcept

Nolin Uitgevers is momenteel met 50 á 60 medewerkers actief in het kosteloos realiseren van publicaties. Hierbij ondersteunt Nolin Uitgevers de klant van het ontwerp tot aan de verspreiding en dit alles kost de klant geen geld. Dit is mogelijk middels het sponsor-publicatieconcept, waarbij Nolin Uitgevers zoekt naar regionale ondernemers die een bijdrage willen leveren aan het drukwerk in ruil voor een naamsvermelding. Ook het zoeken van de sponsoren doet Nolin Uitgevers voor u, zodat u geen moeite hoeft te doen om het drukwerk mogelijk te maken.

Wel vindt Nolin Uitgevers het natuurlijk van groot belang dat de publicatie aansluit bij uw imago en uw wensen en daarom heeft Nolin Uitgevers over deze zaken veel contact met de klant. Dankzij onze specialisten op het gebied van marketing en communicatie kunnen wij ervoor zorgen dat uw boodschap op een goede en aantrekkelijke manier bij uw doelgroep gebracht wordt en u zodoende baat heeft bij het verspreiden van drukwerk.

De maatschappij als uitgangspunt voor het werk van Nolin Uitgevers

Niet alleen zijn de klanten van Nolin Uitgevers over het algemeen stichtingen, verenigingen en organisaties met een maatschappelijk doel, ook Nolin Uitgevers zelf is altijd actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zoeken wij bij Nolin Uitgevers continu naar verbeteringen in onze bedrijfsvoering om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Zo beperken wij momenteel het papiergebruik tot een minimum, zorgen wij ervoor dat wij zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijk licht en gebruiken wij alleen groene energie. Op deze manier proberen wij bij Nolin Uitgevers niet alleen onze klanten te helpen met goed drukwerk, maar ook zelf bij te dragen aan de maatschappij en het behoud van het milieu.

Wat houdt werken bij Nolin Uitgevers in?

Deelt u uw visie met die van Nolin Uitgevers, bent u commercieel ingesteld en lijkt het werken in de creatieve branche u leuk? Dan heeft Nolin Uitgevers regelmatig vacatures. Op de website vindt u meer informatie over het werken in ons enthousiaste team en kunt u vinden of er een vacature bij Nolin Uitgevers beschikbaar is die bij uw kennis, kunde en interesses aansluit.

Ook voor stagiaires biedt Nolin Uitgevers verschillende mogelijkheden. Wij vinden het bij Nolin Uitgevers van groot belang dat onze huidige kennis en ervaring overgedragen wordt op de volgende generatie. Daarom bieden wij als SBB erkend leerbedrijf ook stageplekken voor leerlingen uit het MBO, om meer te leren over marketing, drukwerk en natuurlijk het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hoopt Nolin Uitgevers dat niet alleen nu gratis drukwerk gerealiseerd kan worden voor onze klanten, maar dat dit ook in de toekomst mogelijk blijft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn