Maak kennis met bijzondere energiekunst

Heb je nog nooit van energiekunst gehoord? Dan kan ik je zeker aanraden om je hier eens in te verdiepen. Tot voor kort had ik er ook nog nooit van gehoord, maar ik moet zeggen dat er dankzij deze kennismaking een wereld voor me open ging. Wil je hier meer over weten, dan kan ik je aanraden om eerst eens naar de site te gaan van Anne Claire Venemans. Op haar website kun je namelijk al een en ander lezen over energiekunst. Zo kun je eerst kennismaken met dit fenomeen terwijl je gewoon op je eigen bank zit, met je laptop op schoot of mobiele telefoon in je hand. En mocht je interesse gewekt zijn, dan kun je onder meer voor energiekunst bij Anne Claire Venemans terecht. Zij doet bijvoorbeeld het volgende:

Tijdens een reading kun je bijvoorbeeld ontdekken waar je op dat moment staat in het leven. Tijdens coaching gaat ze met de cliënt op zoek naar innerlijk welbevinden. En dan is er nog energiekunst, oftewel kunst met een toegevoegde dimensie.

Anne Claire Venemans maakt energiekunst speciaal voor jou

Anne Claire Venemans maakt energiekunst, oftewel spirituele sieraden en mandala’s. Dit wordt allemaal op een heel bijzondere manier gemaakt. Dit gebeurt namelijk tijdens een meditatie, zodat de energiekunst helemaal wordt gebaseerd op degene waarvoor de energiekunst bedoeld is. Dan heb je uiteindelijk een sieraad waar jij kracht uit kunt halen, die jou beschermt, waardoor je je beter gaat voelen. Ook kun je kiezen voor een mandala, die brengt je weer in contact met je kernwezen. Het is maar net waar jij het meeste voor voelt, het is geweldig om een keer mee te maken. Enige tijd geleden maakte ik dankzij een vriendin kennis met energiekunst en ik besloot het gewoon een keer te ervaren. Ik heb contact gezocht met Anne Claire en ik kan niet anders zeggen dan dat het een hele bijzondere ervaring was. Het is zo apart om mee te maken, hoe het sieraad in de vorm van energiekunst speciaal voor jou wordt gemaakt. Ik wist eerst niet echt wat ik moest verwachten, ik had immers nog nooit van energy art gehoord. Maar het bleek zo bijzonder, ik kan het iedereen aanraden. Kijk eens op de site van Anne Claire en ontdek wat jou het meest interessant lijkt. Misschien is dat een persoonlijke mandala, of ga je voor mooie edelstenen of spirituele sieraden? Het is maar net waar jouw interesse ligt…

Sta even stil voor een gelukkiger leven

Mocht je interesse hebben in spiritualiteit, dan is het zeker aan te raden om eens op de site te kijken van Anne Claire Venemans. Deze bijzondere dame heeft heel wat te bieden, zoals readings. Inmiddels heb ik ook een keer een reading laten doen en ook dat kan ik iedereen aanraden. Het is heel goed om af en toe even echt stil te staan in je leven, om te ontdekken waar je precies staat. We nemen daar tegenwoordig niet echt de tijd meer voor, we gaan maar door met al die drukke levens. En dat is zonde, een bewust leven waarin je echt gelukkig bent is heel belangrijk. En door alle drukte en vele prikkels vergeten we dat nog weleens en dat is zonde. Het is trouwens ook echt een aanrader om een van de diensten van Anne Claire aan iemand cadeau te doen. Als je niet meer weet wat je iemand moet geven, is het heel speciaal om een spiritueel sieraad of reading cadeau te doen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je iets bijzonders geeft wat iemand nog lang bij blijft. Kijkt u ook eens op healing-utrecht.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn