Maak het jezelf gemakkelijk met behulp van payrolling

payroll-easystaff - Payrolling

Het hebben van een eigen zaak of een bedrijf heeft voordelen en nadelen. Het grote voordeel is natuurlijk dat je eigen baas bent. Jij werkt niet voor een baas, maar je personeel werkt voor jou. Nadeel is wel dat de eindverantwoordelijkheid dan altijd bij jou ligt. Maar als je dat juist prettig vindt, dan is het natuurlijk geen nadeel. Wat wel vervelend kan zijn, dat is het geregel waar je mee te maken krijgt als je personeel in dienst neemt. Op het moment dat je een eenmanszaak begint, dan ben jij de enige die bij het bedrijfje werkzaam is. Je hoeft dus ook alleen maar aan jezelf te denken als het op het loon aankomt. Maar het kan gebeuren dat je toe bent aan uitbreiding. Dan moet je dus personeel in dienst nemen. Als je je broer of zwager of beste vriend in dienst neemt, dan valt alles nog wel te overzien. Maar als je te maken krijgt met 5, 10 of misschien op den duur wel 50 medewerkers, dan is het geen doen meer om zelf aan de slag te gaan met de salarisadministratie. Daarnaast is het ook vervelend als jij degene bent die het salaris uitbetaalt. Want dan komen je werknemers altijd naar jou toe als er problemen zijn. Ook moet je zelf achter je werknemers aan wanneer ze niet op komen dagen of hun werk niet goed doen. Daarnaast kun je te maken krijgen met ziekteverzuim en vele andere negatieve kanten die kleven aan het hebben en beheren van je eigen personeel. Het is dan ook veel beter om gebruik te maken van payrolling. Via payrolling kun je al deze zaken gewoon uit handen geven. Je personeel werkt dan niet voor jou, maar voor het payrolling bedrijf. Jij hebt dan ook niet te maken met de salarisadministratie, het opstellen van contracten, met het ziekteverzuim, et cetera. Jij kunt je dus gewoon focussen op je eigen werkzaamheden en je kunt ook op een zeer gemoedelijke manier met je personeel omgaan. Strikt genomen ben jij immers niet hun baas, dus je hoeft je ook niet zo op te stellen. Als ze problemen hebben met hun loon of als ze ziek zijn, dan wordt alles verder geregeld door het payrolling bedrijf.  Dat klinkt uiteraard aantrekkelijk en als je meer wilt weten over payrolling, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site van payroll-easystaff.nl.

Payrolling regel je via EasyStaff

Mocht je willen overstappen op payrolling, dan kun je dat regelen via EasyStaff. Je kunt bijvoorbeeld je eigen situatie uitleggen. Als je bijvoorbeeld een eenmanszaak hebt en je wilt gaan uitbreiden, dan kun je precies vertellen wat voor werkzaamheden je zoal uitvoert of welke diensten je aanbiedt. Je kunt toevoegen wat je verdient en of je ook personeel in dienst hebt. Op basis van alle informatie die jij aanbiedt, kan EasyStaff vervolgens een voorstel opstellen. Dit voorstel biedt jou volledige inzage in de kostprijs. Mocht je akkoord gaan, dan kun je je op de site direct inschrijven.

Voor wie is payrolling?

We hebben hier als voorbeeld steeds gesproken over een eenmanszaak met uitbreidingsambities. Dit is echter maar één van de vele gevalleen waarin je gebruik zou kunnen maken van payrolling. Payrolling is geschikt voor verschillende mensen zoals:

  • Werknemers
  • Werkgevers
  • Zelfstandigen
  • Intermediairs

Dus als je het idee hebt dat je voordeel zou kunnen hebben als je overstapt op payrolling, kom dan vooral eens langs op de site. Mocht je meer vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met één van de medewerkers van EasyStaff. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn