Lean Six Sigma

Symbolbv - Lean Six SigmaKijkt u eens op symbolbv.nl als u alles wilt leren over Lean Six Sigma. Wij van Symbol kunnen u deze zogenaamde Lean Six Sigma aanbieden en dan zult u na de training uw concurrentiepositie op de markt kunnen versterken, verbeteren en verhogen. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren want de economische markt is een grillige en harde plek. De Lean Six Sigma training is een veel bewezen training die wetenschappelijk is onderzocht en goed is bevonden. Of u nu beter leiding wilt gaan geven, beter wilt leren concurreren met andere bedrijven binnen uw branche, wilt leren hoe u op de beste manier uw marketing kunt voeren, bij onze Lean Six Sigma training leert u het allemaal. We werken in zogenaamde belts, dus banden in het Nederlands. Vergelijk het met een vechtsport waarbij u ook banden kunt halen. U kunt dit dan ook zien als certificaten en de moeilijkste of hoogst haalbare is de black belt. Dat spreekt natuurlijk ook wel een beetje voor zich. De black belt haalt u na de green belt binnen de Lean Six Sigma en is uiteraard allemaal bij ons te leren. En laten we wel wezen, het is soms ook net een echt gevecht want de concurrentie laat er vast geen gras over groeien. Lean Six Sigma richt zich met name op de verbetering van het management dat gaat over de productie van diensten en goederen. Dus elk commercieel bedrijf zal hier vroeg of laat mee te maken krijgen. Van banken tot aan een simpele winkel, iedereen heeft wel iets aan te bieden. Of het nu tastbaar is of niet, dat doet er niet zo veel toe. Wat u wel moet weten is dat de Lean Six Sigma aldus veel voor u kan betekenen! Leest u dan ook gauw verder, dan legen we u uit hoe u de Lean Six Sigma kunt aanvragen via onze website.

Leer alles over Lean Six Sigma

Als u dus meer wilt weten over Lean Six Sigma, dan hoeft u eigenlijk alleen maar naar onze site toe te gaan. U zult de diverse trainingen eenvoudig op een rijtje terug kunnen vinden en als u meteen een training wilt boeken dan kan dat ook online en wel door het digitale formulier in te vullen. Wilt u eerst liever de kat uit de boom kijken en zit u dan ook met diverse vragen over Lean Six Sigma in uw maag? Dan kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen. Wij staan dagelijks weer voor uw klaar en onze klantenservice kan u dan ook alles laten weten over Lean Six Sigma. Wilt u net als ieder ander vlot bedrijf dat met de tijd meegaat een methode leren waarmee u echt uit de voeten kunt? Een methode genaamd Lean Six Sigma dat u kan helpen bij het versoepelen van processen door deze processen binnen uw bedrijf systematischer te laten verlopen. Dat is dan ook wel echt een van de kernpunten die u zult leren tijdens een Lean Six Sigma training. En de Lean Six Sigma training bestaat niet enkel uit een simpele presentatie. We zetten u echt aan het werk want we vinden dat u het daardoor sneller onder de knieën zult krijgen. Dat heeft het verleen dan ook zeker uitgemaakt en ons tot een populair bedrijf gemaakt. Voor elk bedrijf in Nederland staan we klaar. Of u nu uw leidinggevenden binnen uw bedrijf op deze cursus stuurt of enkel u alleen, ons maakt het niets uit. U kunt op diverse dagen bij ons de training komen volgen en mocht u het niet halen, dit komt trouwens vrijwel nooit voor, dan staat niets u in de weg om het een tweede kans te geven. U zult zien dat u nadien over de juiste kennis beschikt om Lean Six Sigma binnen uw bedrijf toe te passen en al snel zal uw bedrijf daar de vruchten van gaan plukken.

Neem bij vragen eens contact met ons op

De duur van Lean Six Sigma is afhankelijk van uw niveau. Zoals we al eerder aangaven is het te vergelijken met een vechtsport, met name karate omdat bij deze vechtsport de zogenaamde banden te vergkrijgen zijn naarmate uw niveau stijgt en u hierin examen doet. De trainingen Lean Six Sigma duren hierdoor tussen de 1 dag tot wel 2 weken. Hoe moeilijker, des te langer de training duurt, dat spreekt allicht voor zich. De “banden” die te halen zijn kunt u hieronder in de volgorde van laag naar hoog terugvinden:

  • White Belt
  • Yellow Belt
  • Green Belt
  • Black Belt
  • en ten slotte krijgt u de Master Black Belt

Hebt u dus wel baat bij een Lean Six Sigma training? Dan hopen we dat u voor ons kiest. Daar gaat u vast en zeker geen spijt van krijgen dus wacht niet langer maar neem bij vragen direct even contact met ons op. U kunt ons tijdens kantooruren altijd even bellen en het staat u ook in zijn geheel vrij om een e-mail te sturen. We hebben twee instituten in Nederland, namelijk in Enschede en Amersfoort. Op de site vindt u de adressen net als handige routebeschrijvingen. Goed gelegen in het midden van het land dus voor iedereen makkelijk te bereiken geven wij dagelijks deze cursussen in diverse niveaus aan honderden zo niet duizenden mensen per jaar. Wacht hier dan ook niet langer mee maar ga deze training zo snel mogelijk volgen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn