Kiezen uit een budget verhuisservice, of zelf verhuizen

Twee weken geleden verhuisden mijn zoontje en ik naar ons nieuwe appartement. We zagen er erg naar uit, want ik had een mooi appartement gekocht. Ik kon nog net een hypotheek krijgen voor het appartement, want de verkoopprijs was een beetje hoog voor mij alleen. Maar in het nieuwe appartement hebben we meer ruimte en het ligt in een leuke buurt voor mijn zoontje. In de buurt zijn veel verschillende pleintjes en een leuke speeltuintje waar mijn zoontje kan spelen. Het is ook erg fijn dat we nu naar school kunnen lopen. Ik weet dat ik wat meer op mijn geld moet letten met het nieuwe appartement, maar ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken. Ik was alleen wel een beetje aan het twijfelen over de verhuizing. Was het beter om een budget verhuisservice te gebruiken, of zelf te verhuizen? Ik heb veel zware meubels en die zijn niet gemakkelijk om te verhuizen. Gelukkig kon ik een aantal vrienden vinden, die het geen probleem vonden om mee te helpen. Ik had een aantal van hun ooit ook geholpen met schilderen en verhuizen en ze wilden nu mij helpen. Ik was op het internet aan het kijken voor een busje, of een kleine vrachtwagen, want die hadden we zeker nodig voor de bank, het bed en andere grote meubels. Maar de prijs viel me een beetje tegen, ik vond het niet goedkoop. Voor mijn meubels moest ik al snel een kleine vrachtwagen huren en dan liep het bedrag al snel op. Maar met de hulp van mijn vrienden verwachtte ik dat een verhuizing in een paar uurtjes wel zou lukken. Om de kosten te vergelijken, wilde ik ook weten wat een budget verhuisservice zou kosten.

Online een goedkope budget verhuisservice gevonden

Ik vroeg aan mijn vrienden of zij misschien een budget verhuisservice kenden, omdat een aantal van hen nog niet zo lang geleden verhuisd waren. Niemand kende er eentje, want ze hadden het allemaal zelf gedaan. Online vond ik een aantal verhuisbedrijven en de budget verhuisservice demannenvanstoof.nl. Dit bedrijf leek mij meteen erg voordelig, een stuk voordeliger dan de andere bedrijven. Ik vroeg waarmee ze konden helpen en wat de kosten hiervoor waren. Als ik alleen een vrachtwagen en een verhuizer wilde gebruiken, dan zou ik bijna evenveel betalen als voor het huren van een vrachtwagen. Als ik alles van te voren klaar had staan en mijn vrienden zouden helpen, dan moest het wel lukken in twee uur, met het huren van een vrachtwagen en een verhuizer. Ik vond het ook wel een fijn idee om de hulp van een professionele verhuizer te hebben. Zij weten precies hoe je de spullen het beste in een vrachtwagen kan plaatsen en je hebt een extra sterke kracht erbij. Ik besloot om gebruik te maken van deze budget verhuisservice en ik maakte afspraken over wanneer ze voor de deur zouden staan.

De verhuisservice was erg handig    

Twee weken geleden stond de verhuizer met een vrachtwagen voor de deur. Samen met mijn vrienden had Ik alles al ingepakt en klaar staan. De verhuizer van de budget verhuisservice kon alles meteen in de vrachtwagen laden. De verhuizing ging erg snel, ik had een groepje bij het nieuwe appartement staan en de rest bij het oude. Binnen twee uur was alles over naar het nieuwe appartement. De Mannen Van Stoof hadden mij goed geholpen bij de verhuizing;

  • Een budget verhuisservice kost bijna hetzelfde als een vrachtwagen huren
  • Je kan gebruikmaken van een professionele verhuizer
  • Ze kunnen helpen met verschillende onderdelen van een verhuizing
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn