Kent u de Jaargetijden in Enschede al?

Wij hebben laatst gevierd dat mijn ouders al ruim vijftig jaar getrouwd zijn. Dat was een bijzonder feest want beide ouders zijn de afgelopen jaren zeer ziek geweest. Dat zij beide momenteel nog in leven zijn, is een groot wonder en vandaar dat wij hun jubileum ook groots wilden vieren. Wij hebben daarom gezocht naar een mooie locatie om dit te vieren en uiteindelijk hebben wij besloten om het bij de Jaargetijden in Enschede te gaan vieren. De Jaargetijden in Enschede is namelijk een prachtige plek waar je echt heel erg mooi samen kunt zijn en wij waren dan ook meteen overtuigd van het feit dat als wij ergens een mooi feest wilden vieren, wij dit bij de Jaargetijden in Enschede moesten gaan doen. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om hier een groot feest te organiseren. Wij hadden namelijk op de site gekeken en het was ons meteen duidelijk dat dit waarschijnlijk een zeer geliefde locatie was dus het was maar de vraag of wij er nog wel terecht konden. Wij hebben daarom dus even contact opgenomen met de mensen van de Jaargetijden in Enschede en wij kregen te horen dat zij op de bewuste dag nog geen reserveringen hadden. Wij hebben dus meteen een afspraak gemaakt met de mensen van de Jaargetijden in Enschede en wij waren heel blij dat wij ons feest hier konden gaan vieren. Wij zijn daarna een keer bij de Jaargetijden in Enschede langs gegaan om te horen wat wij zij allemaal voor ons konden doen en om hen door te geven wat wij graag wilden. Wij wilden namelijk graag een goed diner met daaraan voorafgaand een borrel. Onze ouders vinden het namelijk altijd heel gezellig om met elkaar een drankje te doen en vandaar dat wij hen dit graag wilden aanbieden. 

De Jaargetijden in Enschede is een droomlocatie

Wij hebben met de mensen van de Jaargetijden in Enschede overlegt over de mogelijkheden en wij kregen te horen dat zij heel veel voor ons konden betekenen. Dat was uitermate prettig om te horen want wij wilden dat het onze ouders op deze feestdag aan niets zou ontbreken. De mensen van de Jaargetijden in Enschede snapten dit als geen ander en zij hebben alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke dag van te maken. Dat was heel erg prettig en wij zijn dan ook blij dat wij besloten hebben om ons feest bij de Jaargetijden in Enschede te gaan vieren. Mocht u ook een prachtige locatie zoeken, dan kan ik u de Jaargetijden in Enschede van harte aanbevelen. 

Wij komen zeker nog een keer terug

Wij zijn heel erg blij dat wij hier een feest hebben mogen geven en wij waren diep onder de indruk van hoe men alles voor ons heeft geregeld. Alles was namelijk tot in de puntjes verzorgd. Kortom:

  • Wij hebben hier een onvergetelijke dag mogen beleven 
  • Wij waren onder de indruk van alles wat wij hebben mogen ontvangen 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op dejaargetijden.nl. Daar ziet u ook foto’s van de locatie.   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn