Is elektrisch roken echt zoveel beter?

Veel rokers vragen zich af of overstappen op elektrisch roken beter is, of dat het uiteindelijk weinig uitmaakt. Bij ea-sigaret krijgen ze dan ook veel vragen over deze manier van roken. ea-sigaret is een webshop die alles verkoopt wat je nodig hebt om elektrisch te roken, en dus weten zij je er ook alles over te vertellen. Een elektrische sigaret roken werkt heel anders dan een normale sigaret roken. Het is in feiten niet eens roken maar dampen. Je ademt namelijk geen rook in maar waterdamp. Dit is sowieso al minder slecht voor de gezondheid, maar toch zijn er genoeg e-liquids die alsnog nicotine bevatten. Dit staat namelijk los van het feit of je rook of damp in ademt. Als je dus van het roken van normale sigaretten wilt overstappen op elektrisch roken dan doe je er goed aan te kiezen voor een e-liquid zonder nicotine. In dat geval kunnen we zeker stellen dat het minder slecht voor je gezondheid is dan normale sigaretten. Het allerbeste zou natuurlijk zijn om helemaal niet meer te roken. Je longen krijgen dan rust en kunnen zichzelf gaan reinigen. Een elektrische sigaret roken doe je dus ook het beste niet de heel dag door, maar slechts af en toe. Net als dat je af en toe zin hebt in iets lekkers (zoals een koekje of hamburger) kun je gerust af en toe een elektrische sigaret roken, maar alles met mate.

Elektrisch roken om uiteindelijk te stoppen

Veel mensen willen stoppen met roken maar het lukt ze steeds niet. Het is dan ook een hele verslavende gewoonte, voornamelijk doordat je lijf blijft hunkeren naar de nicotine. Overigens is het niet alleen het fysieke, maar ook de gewoonte zelf die in je systeem zit. Als jij het gewend bent om meerdere keren per dag een sigaretje te roken, dan kom je daar waarschijnlijk door tot rust. Als je die momentjes ineens moet missen kun je het daar moeilijk mee krijgen. Overstappen op elektrisch roken is dan een slimme optie. Je kunt nog steeds ‘roken’ maar het is wel alvast minder slecht, en je kunt het gehalte aan nicotine die je gebruikt makkelijk afbouwen naar en e-liquid zonder nicotine. En pas als je daar helemaal vanaf bent kun je eventueel volledig stoppen, ook met elektrisch roken. Of nog slechts heel af toe roken, ook dat is niet zo’n ramp.

Welke smaakjes e-liquid zijn er allemaal?

In de webshop van ea-sigaret kun je werkelijk alles kopen wat je nodig hebt om elektrisch te roken, zoals de elektrische sigaretten zelf, de batterijen, coils, en natuurlijk de e-liquid. Deze is er in ontelbaar veel smaken, dus er is echt voor ieder wat wils. Ze verkopen bijvoorbeeld:

  • E-liquid met diverse fruitsmaakjes
  • E-liquid met een frisse mintsmaak
  • E-liquid met tabakssmaak
  • E-liquid met zoete smaken als vanille

Een van de redenen dat mensen overstappen op elektrisch roken is de grote veelzijdigheid in smaakjes. Het is nu eenmaal stukken lekkerder dan het roken van normale sigaretten. En als je ze niet te vaak gebruikt dan ben je voor je gezondheid inderdaad wat minder slecht uit dan bij normale sigaretten, dus beter stap je vandaag nog over!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn