Heerlijk ontspannen op de kindvriendelijke camping Nabij Borger

Als je er met de kinderen even tussenuit wilt, dan is het belangrijk dat de locatie waar je naar toe gaat kindvriendelijk is. Je hebt zelf immers niet echt een vakantie als je kinderen zich vervelen. Ze gaan dan zonder meer een beroep doen op de ouders voor vermaak en entertainment. Maar jij wilt juist gewoon even lekker niets doen en dus moeten de kinderen bezig worden gehouden met verschillende activiteiten. Daarom is het geen slecht idee om naar Camping de Berken te gaan. Dit is namelijk een zeer kindvriendelijke camping nabij Borger. Er is een animatieteam aanwezig en dit team verzorgt allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Terwijl zij jouw kinderen bezig houden, kun jij lekker genieten van je rust en ontspanning. Maar het is niet alleen via gezamenlijke activiteiten dat je kinderen bezig kunnen blijven. De camping nabij Borger beschikt ook over vele speeltoestellen waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Deze toestellen bevinden zich vaak dicht bij de locatie waar jij je tent of caravan hebt staan. Je kunt onder genot van een bakje koffie dus prima een oogje in het zeil houden. Als de kinderen zo een dag doorkomen, dan zijn ze aan het einde van de dag lekker uitgeput en zullen ze ook heerlijk slapen. Verder zijn er ook meerdere zwembaden waar jezelf en je kinderen lekker kunnen afkoelen. De camping nabij Borger is dan ook ideaal als je kinderen hebt. Voor jezelf is het ook erg leuk om naar deze camping nabij Borger te gaan. De omgeving leent zich prima voor leuke wandeltochten door de natuur. Fietsen kan natuurlijk ook door de bossen in de omgeving, zodat je heerlijk kunt genieten van de natuur. Een groot pluspunt van deze camping nabij Borger is natuurlijk het feit dat je dichtbij de hunebedden bent. Je bevindt je op ongeveer 5 kilometer afstand van deze hunebedden, dus als je deze nog nooit hebt gezien is het zeker de moeite waard om de fiets te pakken en een kijkje te nemen. 5 kilometer is natuurlijk ook prima te doen met de benenwagen, want onderweg kun je ook weer genieten van de natuur om je heen. Om deze reden doe je er dan ook goed aan om te kiezen voor deze camping nabij Borger. Je zult er heerlijk tot rust komen en als je je kinderen meeneemt, dan zullen zij je ook dankbaar zijn. Ze zullen zich immers optimaal vermaken als je naar deze camping nabij Borger gaat.

Ontdek de camping nabij Borger online

Wil je alvast een impressie op doen van de Camping de Berken, dan kun je uiteraard even een bezoekje brengen aan campingdeberken.nl. Dat is uiteraard handig om te ontdekken hoe de camping eruit ziet, wat de faciliteiten zijn en of er plekken beschikbaar zijn. Je hebt verschillende opties wat betreft je verblijf. Zo kun je onder andere kiezen voor: 

  • Een comfortplaats met of zonder priv├ę sanitair
  • Een tentplaats
  • Een chalet 
  • Een trekkershut

Neem contact op via de site

Op de website vind je meteen ook de nodige contactinformatie in de vorm van een e-mailadres en een telefoonnummer. Voor vragen kun je dus altijd even contact opnemen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn