Heeft u naar een zzp boekhouder gezocht, maar niets gevonden?

Ik heb een eigen bedrijf en als ik iets geleerd heb in het eerste jaar dat ik ben gaan ondernemen, dan is het wel dat ik van de boekhouding de ballen verstand heb. Ik probeer de inkomsten en de uitgaven goed in de boeken te krijgen en dat lijkt misschien heel eenvoudig, maar ik merk dat het negen van de tien keer een enorme opgave is om te zorgen dat ik goed overzicht krijg. Dat is natuurlijk heel onhandig en daarom ben ik gaan kijken of ik hier een oplossing voor kon vinden. Ik heb toen naar een goede zzp boekhouder gezocht en ik heb gemerkt dat er heel veel aanbod is. Dat is mooi want toen ik naar een zzp boekhouder gezocht heb, wist ik meteen dat ik niet bang hoefde te zijn dat ik niemand zou vinden die mij zou kunnen helpen. De ellende is echter wel dat wanneer je een keer naar een zzp boekhouder gezocht hebt, je al heel snel door de bomen het bos niet meer kunt zien. Ik heb niet het meest ingewikkelde bedrijf en daarom moest ik goed kijken of het mogelijk was om iemand te vinden die mij voor een goede prijs kon helpen. Ik heb daarom naar een zzp boekhouder gezocht die een goede naam had opgebouwd, maar die ook goede tarieven rekende. Ik heb toen naar een zzp boekhouder gezocht via het internet aan de hand van recensies van mensen die ook naar een zzp boekhouder gezocht hadden  en uiteindelijk een goede partij gevonden hadden. Ik heb gezien dat ik het beste naar de site van finovion.nl kon gaan. Als je namelijk eenmaal naar een goede zzp boekhouder gezocht hebt, dan kom je er al snel achter dat deze mensen heel interessante opties te bieden hebben. Ik heb daarom gekeken of ik ook een keer met deze mensen in contact kon komen om van hen te horen of ik door hen geholpen kon worden, of dat ik bij hen tevergeefs naar een zzp boekhouder gezocht had. Ik heb toen een heel aardige medewerker aan de lijn gekregen die mij heel goed kon uitleggen wat hun mogelijkheden waren en ik kan u zeggen dat ik het fijn vond om even met deze vrouw te overleggen. Ik wist toen eigenlijk meteen al dat ik hier niet tevergeefs naar een zzp boekhouder gezocht had. Ik heb daarom een afspraak gemaakt zodat wij mijn administratie een keer door konden nemen. 

Ik heb met succes naar een zzp boekhouder gezocht

Ik ben blij dat ik even tijd ben gaan nemen toen ik naar een zzp boekhouder gezocht heb want uiteindelijk  heb ik dus de mensen van finovion.nl gevonden. Ik heb hier naar een geschikte zzp boekhouder gezocht en ik had er zo een te pakken. Ik ben daarom heel blij dat ik deze mensen in de arm genomen heb. Zij konden mijn administratie op orde brengen zonder dat ik daar een vermogen voor hoefde te betalen. 

Mijn administratie is weer op orde

Ik ben blij dat mijn administratie nu weer klopt en ik kan zeggen dat:

  • Ik heel tevreden ben over de diensten van dit bedrijf 
  • Ik voor een heel goede prijs geholpen kan worden 
  • Ik het fijn vind dat men goed met mij meedenkt 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op finovion.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn