Haartransplantatie

Een ingreep als haartransplantatie klinkt zo vanzelfsprekend om te doen, maar toch is het een hele beslissing. Wanneer u te maken heeft met haarverlies, dan wilt u het liefst een oplossing die permanent is. Een waarbij u niet hoeft te werken met haarstukken, maar juist dat de haren blijven zitten. Bij Esteworld in Turkije bieden ze de geschikte behandeling inclusief de juiste verzorging voor uw haarprobleem. Zij willen u graag helpen om u weer beter te voelen. Het is logisch als u zich momenteel erg onzeker voelt over het haarverlies. U mist de volle haardos van vroeger en u verlangt weer terug naar de hoeveelheid haar van vroeger. Haarstukken en pruiken zijn het toch net niet. Lees daarom eens goed op de website van Esteworld wat zij met haartransplantatie voor u kunnen betekenen. Op esteworld-haartransplantatie.nl staat alles uitvoerig uitgelegd, om iedereen die interesse heeft in een ingreep zich goed kan inlezen. Het voordeel van Esteworld is dat zij zich volledig gespecialiseerd hebben in haartransplantatie. Het is geen ziekenhuis, maar wel geschikt om dit soort ingrepen uit te voeren. Inmiddels staan zij bekend om het leveren van hoogwaardige kwaliteit met daarnaast nog de beste comfort en hygiëne. Niet zo vreemd dat zij te vergelijken zijn met top klinieken in Nederland, helemaal vanwege hun continue ontwikkeling en vooruitstrevendheid op het gebied van haartransplantaties.

Wat te verwachten bij een haartransplantatie?

Het uitvoeren van een haartransplantatie vereist veel precisie en nauwkeurigheid. De specialist zoekt de gezonde haarzakjes uit die niet vatbaar zijn voor haaruitval. Deze worden voornamelijk van de achterkant van het hoofd verplaatst naar een gedeelte waar juist het haarverlies optreedt. Het idee is dat uit de goede haarzakjes weer nieuwe haren gaan groeien en dus de kale plekken verdwijnen. Bij de gehele ingreep bent u plaatselijk verdoofd. Het is niet een hele ingrijpende behandeling, maar het is wel belangrijk dat een professioneel team hierbij betrokken is uiteraard. Bij Esteworld kunt u zich helemaal overgeven aan de handen van de specialist. Na afloop krijgt u wel pijnstillers en antibiotica mee, om de pijn tegen te gaan. De haartransplantatie die ze geven bij Esteworld staat bekend als de PRP behandeling. Een voordeel hiervan is dat het sneller en beter geneest. Om dit tot stand te brengen wordt er een buisje bloed afgenomen. Door deze in een centrifuge te plaatsen, neemt het aantal rode bloedplaatjes toe wat bevorderlijk is voor de stolling. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes zich sneller vast zetten en de huid van de geplaatste haarzakjes spoediger geneest. De kans op wondjes is daardoor geringer.

Optimale verzorging van begin tot eind

Naast dat Esteworld beschikt over de belangrijkste kwaliteitskeurmerken als ISO9001 en TUV, bieden zij ook comfortabele en toegewijde verzorging voor, tijdens en na de haartransplantatie. De service wordt zowaar beschreven als een VIP service die al begint als u aankomt in Turkije. Daar wordt u direct door de eigen chauffeurs vervoerd naar het verblijf in een luxe hotel die in contact staat met de privékliniek voor de haartransplantatie. De comfort draagt bij aan de rust die u ervaart en nodig heeft voor het ondergaan van de haartransplantatie. Hoewel het niet heel ingrijpend is, is het toch voor te stellen dat dit een spannende ervaring is. U kunt ervan uit gaan dat u bij Esteworld in goede handen bent. Maandelijks wonen zij diverse trainingen waar zij worden bijgeschoold in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties. Denkt u erover om een haartransplantatie te ondergaan bij Esteword? Ga dan naar esteworld-haartransplantatie.nl om een afspraak te maken voor een consult bij hun vestiging in Nederland.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn