Gezonder dankzij mijn zit sta bureau

Sinds een paar maanden werk ik achter een zit sta bureau. Ik kan met zekerheid zeggen dat mijn gezondheid er sterk op vooruit is gegaan. Bovendien werk ik een stuk actiever en dus productiever. De afwisseling in werkhouding heeft een geweldig stimulerend effect. Wanneer ik merk dat ik mijn concentratie begin te verliezen, stel ik mijn zit sta bureau anders in en kan ik er weer een tijd tegen aan. Afwisselen tussen staan en zitten tijdens je werk heeft veel voordelen. Onderzoeken hebben veel voordelen ontdekt van deze manier van werken. Het algehele resultaat is dat je gezondheid een stuk beter wordt. Veel uren achter elkaar in dezelfde houding zitten is voor niemand goed. De bloedsomloop gaat ervan achteruit en je spieren gaan vastzitten. Dit kan op de lange termijn grote problemen veroorzaken. Om dit te voorkomen is een zit sta bureau een echte aanrader. Inmiddels kan ik mij geen wereld zonder mijn zit sta bureau meer indenken. Ik ben dan ook super blij dat ik ervoor gekozen heb. Ik heb mijn werkbureau besteld op kantoormeubelen.pro. Er is een groot assortiment beschikbaar en de webshop heeft een beoordeling van een 9 van 10. Een ideale plek dus om jouw flexibele bureau te bestellen.

Degelijk zit sta bureau voor mooie prijs

Een zit sta bureau komt in veel verschillende uitvoeringen. Zo is er bijvoorbeeld verschil tussen handmatig en elektrisch verstellen. Verder kun je kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Voor ieder beroep en iedere lichaamsbouw is een ander zit sta bureau nodig. Daarom zijn er op kantoormeubelen.pro ook veel verschillende opties mogelijk. Voor iedereen is er een product te vinden dat past bij het type werk, de lichaamsbouw en de inrichting van het kantoor. Wanneer je erg vaak wisselt tussen staan en zitten is een van de elektrisch verstelbare bureaus een echte aanrader. Met een druk op de knop gaat het zit sta bureau automatisch naar een door jouw afgestelde hoogte. Zo weet je zeker dat de hoogte precies goed is voor jou. Als je af en toe afwisselt is een handmatig afstelbaar bureau natuurlijk ook prima. Handmatige bediening is uiteraard goedkoper dan elektrische bediening. Welke optie je kiest bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Voor ieder product geldt in ieder geval dat het degelijk en voordelig geprijsd is. Let verder ook op de:

  • Afmeting: kies voor de juiste hoogte en lengte
  • Kleur: welke kleur past het best bij jouw inrichting?
  • Vorm: kies een recht bureau of een hoekbureau

Bestel eenvoudig online

Ook een nieuw zit sta bureau is online te bestellen. Zo bespaar je tijd en geld aan reizen naar de juiste winkel. Bovendien kun je kiezen uit een zeer groot assortiment. Bij kantoormeubelen.pro kun je verder rekenen op goede service. Ieder zit sta bureau wordt gratis voor je gemonteerd. Bestel je voor € 150 of meer, dan wordt je bestelling bovendien gratis geleverd. Voor ieder zit sta bureau geldt een garantie van twee jaar. Mocht er iets niet in orde zijn, dan kun je gelukkig een lange tijd aanspraak maken op de garantie. Bovendien betaal je pas als je weet wat je besteld hebt. Je kunt op factuur betalen en daarom hoef je pas te betalen nadat je het product ontvangen hebt. Ga direct naar de webshop en zoek jouw favoriete product uit. Kijk ook bij de beoordelingen om een goed idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Of neem contact op met een medewerker voor vragen en tips. Stel je vragen direct via de telefoon of stuur een mailtje. Ook het contactformulier is mogelijk op onze website. Ontdek de voordelen van een afwisselende werkhouding.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn