Geen zorgen over je waardevolle spullen dankzij een brandwerende kluis van allesveilig.nl

Op sommige artikelen kun je een prijskaartje plakken. Als je een tv in huis hebt, dan heb je die voor een x aantal euro’s gekocht. Daarna daalt de waarde en als je de tv later wilt verkopen, dan kun je er weer een nieuw prijskaartje aan vast plakken. Daarna kun je hopen dat iemand bereid is om het bedrag dat jij in gedachten hebt te betalen voor je tv. De tv heeft verder geen andere waarde naast de financiële waarde. Mocht de tv kapot gaan, dan zul je daar ook niet wakker om liggen. Het is even vervelend, want je moet een nieuwe kopen en je bent weer wat geld kwijt, maar daarna ben je het ook al snel weer vergeten. Daar komt bij dat je dan een excuus hebt om een mooie nieuwe en vooral betere tv te kopen. Dan kun je eindelijk die mooie 4K tv kopen die je op het oog had. Zo heb je in huis allerlei van dit soort spullen die alleen financiële waarde hebben en die je dus ook via een inboedel verzekering kunt verzekeren. Maar je hebt ook spullen die bijvoorbeeld uniek zijn en die je niet kunt vervangen. Denk bijvoorbeeld aan spullen met sentimentele waarde, eerste edities van boeken of erfstukken. Dit soort artikelen hebben soms een financiële waarde van nul, maar zijn toch des te kostbaarder door de waarde die er via de uniekheid of het sentiment aan wordt toegevoegd. Deze kun je dus ook niet vervangen als ze kapot gaan. Daarom is het goed om dit soort artikelen in een brandwerende kluis te stoppen van allesveilig.nl. Mocht er dan brand uitbreken, dan blijven deze onvervangbare spullen beschermd tegen het vuur. De tv en de meubelen zullen in vlammen opgaan en dat is uiteraard ontzettend jammer. Maar deze artikelen hebben geen sentimentele waarde en kunnen dus via de verzekering opnieuw worden aangeschaft. Je krijgt als het ware een volledige make-over in je schoot geworpen. Uiteraard is het alles behalve wenselijk dat er brand uitbreekt, maar als het dan toch gebeurt, dan moet je er toch ook maar gewoon het beste van maken en de zaken van de positieve kant bekijken. Je kunt een brandwerende kluis kopen via allesveilig.nl en deze dan op een mooi locatie in je huis plaatsen. In deze brandwerende kluis kun je dan de spullen kwijt die je niet kunt vervangen. Deze blijven dan veilig in de brandwerende kluis en kunnen niet door brand- of waterschade worden aangetast. Zo slaap je ook weer een stuk rustiger wetende dat dit soort eigendommen extra veilig zijn opgeslagen.

Bestel een brandwerende kluis gemakkelijk via de website

Als je een mooie brandwerende kluis wilt kopen die je bijvoorbeeld netjes in de muur kunt inbouwen, dan kun je terecht bij allesveilig.nl. Je kunt hier terecht voor allerlei verschillende soorten kluizen zoals: 

  • Privé kluizen
  • Muurkluizen
  • Vloerkluizen
  • Laptop kluizen

Deze kun je allemaal bekijken en bestellen via de website van allesveilig.nl. 

Maak je huis veiliger via allesveillig.nl

Uiteraard wil je je woning zo veilig mogelijk maken en dat kan heel gemakkelijk via allesveilig.nl. Hier kun je namelijk niet alleen terecht voor een brandwerende kluis, maar ook voor brandmelders, alarmsystemen, camerasystemen en vele andere artikelen waar je je woning mee kunt beveiligen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn