Geen keuzestress voor een kostuum voor carnaval

Elk jaar hik ik er weer tegenaan dat ik geen flauw idee kostuum voor carnaval ik moet kiezen. Ik heb altijd diverse feestjes waar ik naar toe wil gaan en dan is het ook leuk om wat afwisseling te hebben, maar ik wil daarbij ook wel origineel voor de dag komen. Keuzestress is dus iets wat elk jaar weer voorkomt bij het kiezen van een kostuum voor carnaval. Tot ik terecht kwam op party-time.nl. Daar is zoveel keuze en daar ben ik heel goed geslaagd voor mijn kostuums voor aankomend carnaval.

Een kostuum voor carnaval en voor elk feestje

Zoals gezegd moet ik voor diverse feestjes een outfit hebben. Soms is het mogelijk om met één kostuum voor carnaval diverse combinaties te maken, zodat ik gemakkelijk mee kan in het thema van het feestje, maar het is altijd zo lastig wanneer ik, net als dit jaar, heel diverse en uiteenlopende feestjes heb. Zo moet ik dit jaar in ieder geval:

  • Een keer in een sprookjesthema komen
  • Een filmster zijn
  • Een mythisch wezen worden
  • Een onesie in dierenthema vinden

Ik weet dat ik hiervoor bij Party-Time in ieder geval wel in één keer kan slagen, want met alle thema’s en diversiteit die er is vind ik voor elk feestje wel een kostuum voor carnaval. Gelukkig zijn de kostuums hier ook goed betaalbaar, want carnaval kost me anders een rib uit mijn lijf. Ik ben op de website van Party-Time op zoek gegaan naar het eerste kostuum voor carnaval. Een sprookjesthema was heel handig, want de sprookjes zijn gecombineerd met het thema voor film en televisie, dus ik kon zowel voor mijn kostuum voor het filmsterrenfeestje kijken als naar een kostuum in het sprookjesthema. Ik vond het nog wel lastig kiezen, want ik selecteer altijd wat me aanspreekt, maar daarna heb ik toch nog wel 3 of 4 kostuums per thema waaruit ik moet kiezen. Zo zag ik voor het sprookjesthema een mooi kostuum voor de boze koningin van Sneeuwwitje, maar ook Sneeuwwitje zelf, Alice in Wonderland en Cruella de Ville. Nou houd ik zelf heel erg van puppies, dus die laatste viel bij mij af. Ik dacht dat dat de keuze makkelijker zou maken, maar er was ook een ontzettend schattig elfenpakje, waar ik ook mijn oog op had laten vallen. Uiteindelijk heb ik voor Alice gekozen. Met een leuke pruik en wat goede accessoires kan ik daar goed voor doorgaan. Ik heb nog heel even gedacht of ik dan niet meteen een filmster kan zijn, want er zijn natuurlijk genoeg Alice in Wonderland films, maar dat leek me toch wat te gemakkelijk. Toen kwam ik verder in deze selectie en vond ik een engel outfit en vleugels. Ik kon hiermee er precies zo uitzien als Claire Danes in de film Romeo + Juliet. Geweldig, en daarmee kon ik meteen de pruik van Alice recyclen. Voor twee thema’s was ik nu dus klaar.

De laatste twee kostuums

Ik moest nog voor twee feestjes een kostuum voor carnaval zien te vinden. Voor het mythische wezen had ik het elfje toch nog in het achterhoofd gehouden, maar toen kwam ik even later een Eenhoorn kostuum voor carnaval tegen en die kon ik niet laten liggen. Daar was ik lekker snel mee klaar. Dit kostuum voor carnaval kwam ik tegen onder de dierenthema’s en hier staan op de site van Party-Time ook alle onesies. Daar stond een enorm schattig roze konijn bij. Die ging linea recta mijn winkelwagen in en in één keer heb ik alles besteld. Lekker snel klaar, geen hoge kosten, geen stress en ik had snel alles in huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn