Esta: spoed aanvraag vlak voor vertrek

Wanneer u op vliegvakantie gaat, moet u veel dingen regelen. U moet natuurlijk eerst een ticket bemachtigen, maar zelfs als u dat eenmaal in handen hebt moet er nog veel gebeuren. U wilt beschikken over een goede koffer, om alle kleding in mee te nemen, maar bijvoorbeeld ook over een vloeistoftasje voor alle doucheartikelen. Dat staat allemaal nog los van de belangrijke spullen die u tijdens de reis nodig heeft, of die u wilt gebruiken zodra u aankomt. Wanneer u op vakantie gaat naar Verenigde Staten heeft u naast dit alles ook een ESTA formulier nodig. Dat is een document waarmee u laat zien dat u een aanvraag heeft ingediend bij de Amerikaanse overheid om het land te betreden. Zonder dit document komt u het land niet binnen. In alle hectiek kan het gebeuren dat u vergeet een ESTA aan te vragen en zonder het formulier op het vliegveld arriveert. Omdat het tot wel 72 uur kan duren om het formulier te bemachtigen, heeft u dan een behoorlijk probleem. Gelukkig is het ook mogelijk om een Esta met spoed aan te vragen. U krijgt dan in veel gevallen binnen enkele minuten bericht! Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Spoedaanvraag invullen
  • Betaling
  • Geldigheid van het document

Om een Esta met spoed te bemachtigen vult u een aantal persoonlijke gegevens in. Ook beantwoordt u een aantal vragen. Deze vragen bepalen of u naar de Verenigde Staten mag afreizen. Let op dat u het aanvraagformulier zo secuur mogelijk invult. Maakt u een fout in de aanvraag, dan is het ESTA niet geldig. Het is daarom aan te raden om te zorgen dat u het document ruim van tevoren aanvraagt. U heeft dan rustig de tijd om zaken als het documentnummer van uw paspoort zorgvuldig uit te zoeken. Is daar geen tijd meer voor, kies dan voor een Esta met spoed. Er zijn diverse websites waar u een Esta met spoed kunt aanvragen. Gaat u bijvoorbeeld eens naar esta-aanvragen.com, daar wordt alles netjes uitgelegd.

Esta spoed: betalingsmogelijkheden

De betaling van een ESTA geschied in principe met creditcard. Dat is één van de weinige betaalmiddelen die de Amerikaanse overheid accepteert. Heeft u geen creditcard, dan kunt u bij bovenstaande site ook met iDEAL betalen. U kunt de Esta met spoed dus eenvoudig aanvragen als u beschikt over een Nederlandse bankrekening! Zorg ervoor dat de betaling zorgvuldig gebeurd. Zo weet u zeker dat de transactie succesvol wordt afgerond. Heeft u hulp nodig bij het invullen van een aanvraag, of heeft u vragen over het proces? Op bovenstaande site leest u meer over het aanvragen van een Esta met spoed en wat u kunt verwachten. Het kan even spannend zijn, maar in de meeste gevallen komt het uiteindelijk toch goed! Onthoud: vul alle gegevens naar waarheid in en bekijk of u geen fouten heeft gemaakt. Dat kan u veel gedoe besparen! Surf snel naar bovenstaande site en vraag vandaag nog een Esta met spoed aan. U kunt dan zonder zorgen op reis!

Geldigheid van het document

Een Esta is twee jaar geldig. U kunt het document dus ruim voor vertrek aanvragen. Daarom komt het niet vaak voor dat mensen een spoedaanvraag indienen: ze hebben het Esta formulier vaak maanden voor vertrek al in huis. Heeft u een Esta aangevraagd voor een trip naar Amerika afgelopen zomer, dan is het dus goed mogelijk dat dit formulier nog steeds geldig is. U hoeft dan geen nieuwe aanvraag te doen. Controleer dit goed, anders moet u alsnog een Esta met spoed aanvragen! Voor meer informatie over de procedure surft u snel naar bovenstaande site!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn