Een vrijgezellenfeest in Overijssel met het thema Gooische Vrouwen

Het is echt te gek om een vrijgezellenfeest in Overijssel te organiseren. Dat kan ik zeggen uit eigen ervaring, dat heb ik vorig jaar zelf gedaan. Het is zo leuk als een van je beste vriendinnen gaat trouwen, dan moet er natuurlijk een groot feest worden gegeven om nog een keer goed los te gaan met iedereen. Wij hebben een hechte vriendinnengroep dus ik keek ernaar uit om een dag met elkaar door te brengen. Ik had alleen nog geen idee wat te doen, toen bleek dat ik aan de beurt was om alles te organiseren. Daarom ben ik naar een partij gaan zoeken die me hierbij zou kunnen ondersteunen. Waarom zelf het wiel uitvinden als het al in een te gekke vorm bestaat? Ik werd helemaal gelukkig toen ik de site outdoorunlimited.nl ontdekte want hier vond ik precies waar ik naar op zoek was. Een arrangement waar eigenlijk alles in zat waar ik naar zocht:

  • Thema Gooische Vrouwen
  • Goed betaalbaar
  • Ludieke activiteiten

Onze vriendin die ging trouwen was helemaal fan van Gooische Vrouwen dus hoe gaaf was het om een vrijgezellenfeest in Overijssel te organiseren die in het teken staat van deze serie?

Regel een vrijgezellenfeest in Overijssel in een keer goed

Ik heb gekeken wat de mogelijkheden waren omtrent dit vrijgezellenfeest in Overijssel. Het was zomer dus ik vond het wel zo fijn om iets buiten te doen en gelukkig was dat inderdaad mogelijk. Ook op het gebied van hapjes en drankjes kon er van alles geregeld worden voor dit vrijgezellenfeest in Overijssel, dus daar had ik ook geen omkijken naar. Dat was echt ideaal, op die manier zou ik niet zelf constant in de weer zijn met allerlei zaken en kon ik er zelf ook een beetje van genieten. Ik heb alles met de mensen van deze site besproken en het vrijgezellenfeest in Overijssel was binnen no time geregeld. Dat was zo fijn, ik heb niet zo veel vrije tijd dus het is wel zo fijn als alles lekker snel vast ligt. En dat was hier zeker het geval. Op de grote dag zelf hebben we haar ‘ontvoerd’ en meegenomen om het vrijgezellenfeest in Overijssel uitgebreid te vieren. We werden ten eerste al op een hele leuke manier ontvangen, met een hapje en een drankje dus dat was al een goed begin. En toen kon het grote feest beginnen…

Zo veel mogelijk bij Outdoor Unlimited

Er waren allerlei activiteiten georganiseerd en ik moet zeggen dat het hilarisch was. We hebben zo ontzettend gelachen, bijvoorbeeld tijdens de naaldhakkenrace, handtasjes werpen en tamponhockey. En dat was precies waar ik voor ging, ik wilde dat het vooral een dag zou zijn vol met humor en positiviteit. Dat was bij Outdoor Unlimited zeker het geval. Alles was heel goed georganiseerd en het vrijgezellenfeest in Overijssel was echt een groot succes. We waren lekker buiten in de zon en we waren totaal in onze eigen wereld. We hebben de dag afgesloten met een heerlijke barbecue, we hebben heel lekker gegeten en gedronken. Je kunt er terecht met een grote groep, dus dat is ideaal. En in verhouding betaal je echt niet veel, dat is ook erg fijn want niet iedereen heeft een even groot budget. Het is zo fijn om de organisatie uit handen te geven, vooral omdat er diverse thema’s zijn en alles lekker voor je gedaan wordt. Dat maakt het echt een dag om nooit te vergeten. Dus ga je ook een vrijgezellenfeest in Overijssel organiseren, dan zou ik zeker naar Outdoor Unlimited gaan om de vele mogelijkheden te bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn