Een rolcontainer huren voor al je overtollige bedrijfsafval

Op het moment dat je meer afval hebt of produceert dan je kunt verwerken, dan is het tijd om een extra rolcontainer te huren. Je hebt immers te weinig opslagcapaciteit en het is geen doen om de container die je hebt extra vaak te legen. Dat gaat immers ten koste van kostbare tijd en het is niet de bedoeling dat je veel tijd gaat spenderen aan het legen van containers. Daarom doe je er goed aan om via bedrijfsafval.nl een rolcontainer te huren. Een rolcontainer is wat betreft bedrijfsafval vaak een handige optie, omdat je deze immers overal naar toe kunt rollen. Dat betekent dat werknemers niet vanaf verschillende locaties naar de container moeten lopen. Daar waar afval is, daar kun je de rolcontainer naar toe brengen. Zodra de container vol is, dan wordt de rolcontainer uiteraard netjes opgehaald door bedrijfsafval.nl. Je hebt er dus zelf verder weinig omkijken naar. Dat is goed, want daardoor kunnen jij en je werknemers de aandacht richten op taken die belangrijker zijn. Het is niet zo dat de afvoer van bedrijfsafval niet ook belangrijk is, maar het is eerder een vervelende bijzaak dan een hoofdtaak die al je aandacht opeist. Dus als je weet dat er binnenkort meer afval dan normaal vrij komt, dan is het geen slecht idee om voor deze periode een rolcontainer te huren. Door een rolcontainer te huren zit je immers altijd goed. Je kunt met bedrijfsafval.nl ook afspreken hoe vaak de container geleegd moet worden en hoe lang je de rolcontainer wilt huren. Je kunt natuurlijk ook een rolcontainer huren voor een langere periode. Je spreekt dan met bedrijfsafval een termijn af en je legt vast wanneer de container geleegd moet worden en of je wellicht meer dan 1 container nodig hebt. Vervolgens wordt de juiste container afgeleverd en kun je beginnen met het lozen van al het afval. Je kunt een rolcontainer huren voor verschillende soorten van bedrijfsafval. Hierbij kun je denken aan: 

  • Restafval
  • Papier
  • Glas
  • Vertrouwelijke documenten

Wat voor soort afval je wilt opslaan en afvoeren hangt natuurlijk af van het bedrijf dat je hebt. Als je werkzaam bent op een kistjesfabriek, dan heb je te maken met andere soorten van afval in vergelijking met wanneer je op een kantoor werkzaam zou zijn. Maar wat voor afval je ook wil opslaan en afvoeren, weet dat je altijd terecht kunt bij bedrijfsafval.nl. Lees hieronder meer over het huren van container en hoe dit in zijn werk gaat. 

Een rolcontainer huren is zo gepiept

Mocht je een rolcontainer willen huren of een andere soort container, dan kun je terecht op de site van bedrijfsafval. Hier kun je verschillende opties bekijken en ook meteen een keuze maken. Je kunt uiteraard ook eerst even contact opnemen met een expert van bedrijfsafval.nl. Je wordt dan direct geadviseerd over welke optie voor jouw situatie het beste zou zijn. Het is dan aan jouw of je uiteindelijk ook gebruik maakt van deze optie. 

Vraag via de site direct een container aan

Via een duidelijke knop op de site kun je via de website meteen een container aanvragen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn