Een houten schutting laten plaatsen door Verschoor Tuin- en Boomverzorging

Als je een tuin hebt en je hebt buren of je woont op een locatie waar veel mensen voorbij komen en dus bij je in de tuin kunnen kijken, dan is het een goed idee om iets van een omheining rondom de tuin te plaatsen. Je hebt verschillende opties zoals een heg of een schutting. De schutting is 1 van de meest populaire oplossingen, omdat deze het hele jaar door dezelfde hoeveelheid privacy biedt. Een heg of haag die niet het hele jaar door groen blijft, biedt dus ook niet het hele jaar door dezelfde hoeveelheid privacy. Het is overigens ook zo dat het maar net is hoe goed de haag groeit. Ook als je een groenblijvende haag hebt, dan moeten de individuele coniferen bijvoorbeeld wel goed genoeg groeien, zodat ze samen smelten met de naastgelegen coniferen. Het probleem is ook dat dit pas na een x aantal jaar het geval is. Als je ze plant, dan heb je nog niet de privacy die je misschien wel graag wenst. Als je niet het geduld hebt om te wachten tot de haag helemaal volgroeid is, dan is een houten schutting een betere optie. Deze is immers meteen helemaal klaar. Je hoeft niet 1 of 2 jaar te wachten voordat de schutting dichtgegroeid is. Mocht je het niet mooi vinden dat je te maken hebt met zoveel houtwerk in de tuin, dan kun je de houten schutting uiteraard ook voorzien van een klimop. Je hebt dan meteen privacy en een na een x aantal jaren zal het houtwerk overgroeid zijn door een mooie groene klimop. Als je een houten schutting wilt laten plaatsen, dan kun je een beroep doen op Verschoor Tuin- en Boomverzorging. De experts kunnen bij jou aan de slag om een mooie houten schutting te plaatsen. Het is altijd goed om een houten schutting te laten plaatsen door professionals, want dan weet je ook zeker dat alles mooi recht en strak in de tuin terecht komt. Het is erg jammer als je uiteindelijk te maken krijgt met een gammele schutting die niet overal even stabiel is. Helemaal als je ook nog een klimop wilt, want dat voegt extra gewicht toe. De schutting moet dat gewicht wel kunnen dragen. Een houten schutting laten plaatsen door professionals van Verschoor Tuin- en Boomverzorging is dan ook een zeer goede optie. Temeer ook omdat de experts van Verschoor Tuin- en Boomverzorging de klus zo geklaard hebben. Je bent de buurt dus ook minimaal tot last. Als je zelf aan de slag gaat, dan ben je waarschijnlijk langer bezig en maak je wellicht ook veel meer lawaai. Als je de houten schutting gaat laten plaatsen door de experts van Verschoor, dan zullen de buren minimale last ervaren. 

Kijk op de site voor informatie over een houten schutting laten plaatsen

Als je een schutting wil laten plaatsen, dan kun je voor informatie terecht op de website van verschoortuinenboom.nl. Hier lees je van alles over wat Verschoor zoal voor jou kan betekenen. 

De vele diensten van Verschoor Tuin- en Boomverzorging

Je kunt een houten schutting laten plaatsen door Verschoor, maar je kunt ook een beroep doen op dit hoveniersbedrijf voor andere diensten zoals: 

  • Tuinaanleg 
  • Tuinonderhoud
  • Houten schutting laten plaatsen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn