Een goede vergaderruimte in Utrecht

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Utrecht? Dan stelt u hier natuurlijk de nodige eisen aan. Het kan echter best lastig zijn om de juiste vergaderruimte in Utrecht ook te vinden en al helemaal voor de juiste prijs. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u op dit gebied. Bij Learnwise hebben ze namelijk precies wat u zoekt.

  • Vergaderlokalen voor tot 25 personen
  • Sfeervolle lounge
  • Mogelijkheid voor lunch, borrel en diner
  • Inclusief laptops met de juiste software

Veel bedrijven gebruiken de vergaderruimte in Utrecht van Learnwise om bijvoorbeeld trainingen, seminars of opleidingen te geven. Hiervoor heeft u niet alleen een goede opstelling nodig, maar ook nog eens computers. Vaak wordt er gewerkt met een speciale software. U kunt dan wel aan de deelnemers vragen of zij hun eigen laptop mee willen nemen, maar hiermee kunt u tegen verschillende problemen aanlopen. Ten eerste kan het natuurlijk zo zijn dat niet iedereen een laptop heeft. Dan moet u er weer voor gaan zorgen dat dit in orde gemaakt wordt. Daarnaast zal niet iedereen met dezelfde software werken, laat staan de specifieke software die u graag wilt gebruiken. Om al deze problemen te omzeilen maakt u gebruik van de vergaderruimte in Utrecht inclusief de laptops met de juiste software. Zo maakt u het uzelf in een keer een stuk makkelijker.

Meer doen met de vergaderruimte in Utrecht

Niet alleen het krijgen van de laptops met de juiste software is een groot voordeel van het gebruiken van de vergaderruimte in Utrecht van Learnwise. De locatie is ook nog eens heel erg handig. Het ligt op slechts 5 minuten van de A2 af. Iedereen die met de auto komt kan de locatie dus zeer makkelijk bereiken en natuurlijk is er de gelegenheid om de auto te parkeren. Komen er deelnemers met het openbaar vervoer. Er gaat vier keer per uur een bus van en naar Utrecht CS. Hiermee kunnen de deelnemers dus ook heel makkelijk op locatie komen. En natuurlijk is het ook mogelijk om hier met een taxi afgezet te worden. Er is dus geen enkele reden om hier niet te kunnen komen. Daarnaast is de stad Utrecht natuurlijk heel erg centraal gelegen. Zeker als u de vergaderruimte in Utrecht boekt voor mensen die vanuit het hele land komen, is dit ideaal. Niemand hoeft al te lang te reizen en dat vinden veel mensen wel zo fijn. Het is daarnaast ook relatief dichtbij de stad, dus daar kunt u ook uw voordeel mee opdoen.

Lunchen of dineren

Naast de zeer goede vergaderruimte in Utrecht heeft u ook de mogelijkheid om hier gebruik te maken van een uitgebreide lunch, borrel of diner. Er is plaats voor tot wel 100 personen. Als u dus meerdere seminars tegelijkertijd organiseert, kunt u toch met zijn allen samenkomen tijdens een lunch, borrel en/of diner. Uiteraard kan er een heerlijke maaltijd of lekkere hapjes en drankjes voor u klaargemaakt worden. U kunt dus de hele dag hier fijn op locatie blijven. Dit is voor de deelnemers in de vergaderruimte in Utrecht ook wel zo prettig. Zeker voor de mensen die niet zo bekend zijn in deze stad. Zij kunnen dan fijn op dezelfde locatie blijven waar ze alles bij de hand hebben. Een ander groot voordeel van deze vergaderruimte in Utrecht is de receptioniste die al de gasten voor u zal ontvangen. Dit betekent dus dat u hier zelf helemaal geen omkijken naar heeft. U kunt zich dan weer focussen op andere zaken en dat is natuurlijk wel zo prettig. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn