Dubbel glas plaatsen

Welkom bij dubbelglaskennis.nl. We kunnen zorgen voor alle informatie die u nodig heeft voor het plaatsen van dubbel glas. Zelf dubbel glas plaatsen behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Het is niet moeilijk, zelf dubbel glas plaatsen, maar natuurlijk moet u wel even weten hoe het precies in zijn werk gaat. De juiste kennis is dus nodig bij het dubbel glas plaatsen en die hebben wij voor u. Dubbel glas in de woning kan heel veel geluidsoverlast schelen en bovendien zorgt het ook voor een betere isolering waardoor de warmte beter blijft hangen en er minder kou naar binnen komt. De algehele temperatuur van de woning of van het pand is dus gewoon beter. We moeten er altijd bijzeggen dan het plaatsen van dubbel glas wel risico’s met zich meebrengt en daarom is het aan te raden, als u die risico’s liever niet neemt, om het aan een expert over te laten. Dat zelf glas plaatsen risico’s met zich meeneemt heeft ook nog een andere reden en dat is de garantie die u kan krijgen. Om voor deze garantie in aanmerking te komen moet u aan bepaalde eisen voldoen. Is dat niet het geval dan loopt u deze garantie mis. Dat zou jammer zijn. Dubbel glas plaatsen kunt uiteindelijk het beste laten doen door een glaszetter met ervaring. Wij hebben voor u dan ook een offerte vergelijker online staan die u kunt gebruiken om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Op die manier komt u er al snel achter wat de beste zetter is en waar u naar kunt kijken. Mocht u toch denken; dubbel glas plaatsen doe ik lekker zelf. Natuurlijk is het aan u de keuze. We vertellen u in dat geval dan ook alles over hoe het zelf te plaatsen van dubbel glas. Wat heeft u nodig voor dubbel glas plaatsen?

  • Het glas zelf;
  • Een hamer;
  • Een Nijptang;
  • Twee plamuurmessen
  • Stanleymes

Dubbel glas plaatsen; aan de slag met dubbel glas

Heeft u toch besloten het er zelf op te wagen? Prima, we denken graag met u mee en delen onze kennis zodat u op een verantwoorde manier het dubbele glas kunt plaatsen. Doe het zorgvuldig en zorg dat u de omschrijving goed doorleest voordat u zelf aan de slag gaat. Het eerste wat u te doen staan nadat u alle benodigdheden heeft verzameld voor dubbel glas plaatsen, is het glas nog eens opmeten. U meet het glas van glaslat naar glaslat en van sponning naar sponning. Lees op de website heel nauwkeurig hoe de meting in zijn werk gaat en ga dan over op het lossnijden van het glas. Ook deze stap leggen we nauwkeurig uit op de website zodat u weet wat u te doen staat bij dubbel glas plaatsen. De een kiest ervoor om glas door een expert te laten plaatsen. De ander doet het zelf. Maar wat we graag willen zeggen is dat als u geen ervaring heeft met klussen, besteed deze taak dan niet uit. U werkt ten slotte met glas en dan zijn er altijd risico’s dat er iets gebeurt. Het glas kan breken en u kunt zich bezeren of erger.

Neem contact op voor meer informatie

Dubbel glas plaatsen of zelf plaatsen; u bepaalt. Bij dubbelglaskennis.nl geven we onafhankelijk informatie over het plaatsen van glas. U kunt verschillende aanbieders op de website met elkaar vergelijken zodat u weet welke glaszetter bij u in de buurt werkt en de beste prijs biedt voor het plaatsen van glas of dubbelglas. Bekijk onze website en begin meteen met vergelijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn