Deze interieurstylist uit Rotterdam zorgt voor veel inspiratie

Als je je niet helemaal prettig voelt in je eigen huis, is het goed om daar iets aan te doen. Het zou zonde zijn om je ergens niet thuis te voelen, terwijl je daar toch veel tijd doorbrengt. Wat je daartegen kan doen? Contact opnemen met een interieurstylist in Rotterdam. Enige tijd geleden zat ik met dit probleem en toen ging ik op zoek naar een interieurstylist in Rotterdam. Ik wilde iemand die eens out of the box kan denken, een interieurstylist in Rotterdam die mij zou echt zou kunnen inspireren. Op een gegeven moment ben ik een onderzoek gestart door online naar een interieurstylist in Rotterdam te zoeken. Op een gegeven moment kwam ik terecht op de site van Elske van Buuren. En ik kan je vertellen, de inspiratie begon bij mij gelijk te stromen. Zij doet ontzettend veel en is dan niet alleen een interieurstylist in Rotterdam en omstreken, zij noemt zichzelf lifestyledesigner. Zij is ontzettend creatief en werkt veel met de persoonlijke stijl van mensen. Ook geeft zij veel aandacht aan kleuren en details, ook dat sprak me heel erg aan.

Elske van Buuren: meer dan een interieurstylist in Rotterdam

Als je zoekt naar een interieurstylist in Rotterdam, om wat voor reden dan ook, kan ik je zeker aanraden om eens contact te zoeken met Elske van Buuren. Zij heeft zo veel in huis, zij is geen standaard designer en dat maakt haar zo goed en leuk. Eigenlijk is zij veel meer dan een interieurstylist in Rotterdam, en kun je bij haar voor van alles en nog wat terecht:

  • Kostuumdesigner
  • Concept
  • Stylist
  • E-commerce

Natuurlijk kun je kiezen voor een interieurstylist in Rotterdam die gewoon met interieurs werkt, maar toen ik met haar contact zocht merkte ik dat zij anders was door bijvoorbeeld haar ervaring in de film- en televisiewereld. Met slechts kleine aanpassingen in mijn interieur heeft ze grote veranderingen teweeg gebracht waar ik ontzettend blij mee ben. Het is zo belangrijk om je goed te voelen in je eigen huis en daar kan zij zeker een bijdrage aan leveren. Ze heeft inmiddels jarenlange ervaring op diverse vlakken. Inmiddels werkt ze voor hele grote projecten, maar ook voor kleine projecten kun je contact met haar opnemen. Als je meer informatie wil, neem gerust contact met haar op. Dan gaat ze zeker kijken wat de mogelijkheden zijn.

Elske: een creatieve duizendpoot

Nadat ik kennis had gemaakt met Elske van Buuren als interieurstylist in Rotterdam, besloot ik ook met haar voor mijn werk in zee te gaan. Ik werk in de filmwereld en zocht nog een styliste voor een project. Ik besloot daarvoor Elske te vragen en ik kan niet anders zeggen dan dat het een groot succes is geworden. Het is heel erg fijn om te werken met iemand die je begrijpt. Je moet altijd maar afwachten of een stylist begrijpt wat je bedoelt en precies voor ogen hebt, het is niet altijd makkelijk om een idee te vertalen naar de daadwerkelijke styling. Het is wel heel belangrijk dat die klik er is en dat je elkaar begrijpt. En dat was gelukkig zeker het geval, ik was zeer tevreden over wat zij met ons plan had gedaan. Daarbij is ze ook een aanpakker dus hoe groot het project ook is, je weet zeker dat het goed komt. Ze is ontzettend creatief en komt met de leukste idee├źn. Dus ben je op zoek naar een creatieveling, stylist of deskundige als het gaat om lifestyledesign? Dan is het zeker aan te raden om gewoon eens contact te zoeken met de geweldige Elske van Buuren.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn