De juiste lichtgewicht rollator

Het hebben van een goede rollator is wel zo fijn als u niet meer zo goed ter been bent. Het is dan de manier om toch nog de straat op te kunnen gaan en bijvoorbeeld uw eigen boodschappen te halen. Als oudere is het al vervelend genoeg dat u vaak een heleboel dingen niet meer zelf kan doen. Het is dan natuurlijk wel zo prettig als u bij sommige dingen er nog wel voor kunt kiezen om dit zelf te doen. Wanneer u ervoor kiest om een lichtgewicht rollator aan te schaffen, dan krijgt u daarmee weer een behoorlijke hoeveelheid vrijheid en dat is precies waar de meeste ouderen toch wel naar op zoek zijn. Met de lichtgewicht rollator van de website Rollatorweb.nl heeft u absoluut de juiste keuze te pakken.

  • Compleet pakket
  • Slechts 6,7 kg
  • Opvouwbaar

De lichtgewicht rollator van aluminium is een smart rollator die als een compleet pakket wordt afgeleverd bij u. Dit houdt in dat u de rollator inclusief rugsteun, tas en stokhouder krijgt. U hoeft deze accessoires er dus niet meer los bij te kopen. Doordat de lichtgewicht rollator van aluminium is gemaakt is het ook echt zeer licht van gewicht. Met slechts 6,7 kg zult u zelf nog in staat zijn om de rollator op te tillen en zo ergens mee naartoe te nemen wanneer dit nodig is. Deze rollator is dan ook opvouwbaar, zodat dit hele proces net wat makkelijker is.

De voordelen van een lichtgewicht rollator

We hebben u hierboven eigenlijk al laten zien wat de voordelen van de lichtgewicht rollator. Niet alleen wordt deze rollator aangeboden als een lichtgewicht, maar dit is dus ook daadwerkelijk het geval. Daarnaast ziet deze rollator er ook fantastisch uit doordat de remkabels allemaal zijn weggewerkt in de handvaten. Op die manier hoeft u dus niet tegen allemaal lelijke kabels aan te kijken. Veel mensen die een rollator nodig hebben, vinden dat een heel fijn kenmerk. Niemand vindt het tenslotte leuk om overal maar kabels te hebben. Daarnaast is het gewoon heel erg praktisch om de lichtgewicht rollator te hebben. Zeker als u bepaalde dingen nog wel gewoon zonder ondersteuning (of eventueel met een loopstok) kunt afleggen en u de rollator dus niet altijd nodig hebt, is het heel erg handig dat u deze lichtgewicht rollator op kunt vouwen en eventueel in de auto mee kunt nemen. Gaat u bijvoorbeeld vaak met de taxi? En heeft u vaak genoeg problemen omdat de rollator daar dan niet in past? Dan is deze lichtgewicht rollator zeker wat voor u.

Betaalbaar in de aanschaf

Een van de dingen die wij toch wel heel erg vaak horen is dat een rollator behoorlijk duur in de aanschaf is. Dat is een andere reden waarom we u graag aanraden om hiervoor naar de website Rollatorweb.nl te komen. Hier begrijpen ze namelijk maar al te goed dat het geld niet bij u op de rug groeit. Ze bieden hier de lichtgewicht rollator dan ook voor een zeer betaalbare prijs aan. En dat geldt ook voor alle andere rollators en producten die zij heir verkopen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een looprek of misschien de nodige accessoires voor uw rollator? Dan kunt u die hier natuurlijk ook aanschaffen en dat voor een zeer betaalbare prijs. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen op deze website en zelf te ontdekken wat zij hier allemaal in het assortiment hebben. U zult zeker niet de eerste zijn die hiervoor kiest en er zijn al veel tevreden klanten u voor geweest.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn