De beste schoonheidsspecialiste in Amstelveen

Ik worstel al een aantal jaren met flinke acné, en heb enkele maanden geleden eindelijk besloten daar actief iets aan te gaan doen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een goede schoonheidsspecialiste in Amstelveen (waar ik woon) en kwam toen uit bij Jetty’s Beautysalon (jettysbeautysalon.nl.) Jetty is een hele leuke vrouw die ook nog eens verstand van zaken heeft als het om je huid gaat. Ik ben nu al enkele keren bij haar geweest voor een behandeling van mijn gezichtshuid en ik zie nu al goede resultaten. Ik ben heel blij dat ik haar als schoonheidsspecialiste in Amstelveen heb gevonden, want ik voel me nu al zekerder nu mijn huid wat tot rust komt. Jetty neemt altijd de tijd voor me en legt tijdens de behandeling uit wat ze precies doet en waar dat goed voor is. Je kunt bij haar allerlei behandelingen krijgen, die allemaal een ander doel dienen, maar ik krijg altijd een uitgebreide reiniging, wat belangrijk is bij het bestrijden van acné. Ze reinigt mijn huid met een fijne wasemulsie en vervolgens laat ze er stoom overheen komen waardoor de poriën open gaan staan. Dit maakt het verwijderen van onzuiverheden makkelijker. Daarna krijg ik een maskertje, gevolgd door een hele fijne gezichtsmassage. Dat laatste vind ik altijd super ontspannend en is een van de redenen waarom ik zo graag naar deze schoonheidsspecialiste in Amstelveen terugga. 

De behandelingen van deze schoonheidsspecialiste in Amstelveen

Je kunt bij Jetty terecht voor allerlei behandelingen, zowel voor je gezicht als voor andere delen van je lichaam. Ze biedt namelijk al het volgende aan in haar salon:

  • Gezichtsbehangelingen tegen bijvoorbeeld veroudering of acné
  • Pedicures, voor mooie en verzorgde voeten.
  • Nagelverzorging, eventueel inclusief verlening en nagellak.
  • Hotstone massages, voor ontspanning van lichaam en geest.

Jetty’s beautysalon is dus niet zomaar een schoonheidsspecialiste in Amstelveen! met de fijne extra diensten die ze aanbiedt heeft ze echt een complete salon opgezet, waar ik dus al maanden met plezier naartoe ga. Het is een hele fijne ruimte, waar je je meteen thuis voelt. Ik ga na een behandeling dan ook veel relaxter naar huis dan hoe ik er binnenliep. Een bezoekje aan deze schoonheidsspecialiste in Amstelveen doet dus niet alleen mn huid erg goed, maar ook mezelf, doordat ik echt even helemaal tot rust kom tijdens een van de behandelingen.

Het doel van hotstone massages

Bij Jetty’s Beautysalon kun je naast schoonheidsbehandelingen ook terecht voor een relaterende hotstone massage. Dit is een in Nederland nog vrij nieuwe soort massage, maar hij wint gauw aan terrein want hij is ontzettend fijn. De massage wordt gegeven met een dun laagje olie op de huid, waarover warme, ovalen stenen worden gewreven. Deze stenen worden op diverse plekken op je lijf gelegd, waardoor de warmte goed kan doordringen in je spieren en gewrichten. Deze warmte is wat een hotstone massage zo goed maakt voor je lichaam. Je bloedcirculatie wordt er namelijk door bevorderd waardoor je afvalstoffen afvoert, en je spieren ontspannen zich. na een hotstone massage van Jetty voel je je weer als herboren. Wat wil je nog meer?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn