Compressor nodig?

Contimeta - CompressorEen compressor is een apparaat dat lucht samenperst en onder hoge druk kan afleveren. Deze techniek stelt u in staat zeer diverse apparaten aan te drijven. Zo kan een dergelijke persluchtinstallatie worden gebruikt om banden op te pompen, gas door kleinere leidingen te persen, te koelen of energie op te wekken. Een compressor is dus een zeer handig apparaat dat voor vele toepassingen kan worden gebruikt. Eén compressor kan bovendien meerdere taken vervullen. Een dergelijk apparaat kan een grote bijdrage leveren aan diverse processen binnen uw bedrijf. Vooral bouwbedrijven en automonteurs maken gebruik van compressoren. Een leverancier van compressoren is Contimeta. Hebt u op korte termijn een persluchtinstallatie nodig van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Contimeta. Contimeta levert diverse compressoren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast kan Contimeta uw bestelling gebruiksklaar maken zodat u direct aan de slag kunt met uw nieuwe aanwinst. In het geval dat u al een compressor bezat maar deze kapot is gegaan kunt u zo snel beschikken over een nieuwe persluchtinstallatie. Hierdoor hoeft u niet te rekenen op tijds- en winstverlies en kunnen de werkzaamheden op de bouw- of werkplaats gewoon doorgaan. Het is bijvoorbeeld de moeite waard een extra compressor achter de hand toe houden voor noodsituaties. Dit is in het bijzonder aan te raden voor bedrijven die afhankelijk zijn van de werking van compressoren. Het aanschaffen van een extra apparaat hoeft niet veel geld te kosten. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij Contimeta om uzelf goed te laten informeren over de mogelijkheden en kosten die komen kijken bij het aanschaffen van een (extra) luchtpersinstallatie. Het is daarnaast ook mogelijk meerdere apparaten tegelijkertijd aan te schaffen. Dit kunnen meerdere dezelfde compressoren zijn maar ook andere machines. Contimeta is een totaalleverancier. Zo kunt u voor zeer diverse toepassingen compressoren kopen, bijvoorbeeld voor:

  • De bouw
  • Diergeneeskunde
  • Laboratoria
  • Tandheelkunde
  • Fabrieksomgeving

Toepassingen compressor

Een compressor aanschaffen is betrekkelijk eenvoudig maar het is wel noodzakelijk dat u vooraf weet waar u de compressor voor gaat gebruiken. Een persluchtinstallatie die gemaakt is voor medische toepassingen heeft andere voordelen en een andere werkwijze dan een apparaat dat uitgerust is voor een fabrieksomgeving. Zo is een medische compressor gericht op het werken in een schone en steriele omgeving, waar een persluchtinstallatie voor de bouw dat juist niet is. Hierdoor zijn deze apparaten verschillend gebouwd en hebben zij ook verschillende eigenschappen. Een medewerker van Contimeta kan u helpen bij het uitzoeken van een persluchtinstallatie. Als u zelf al weet welke compressor u nodig heeft kunt u dit uiteraard ook zelf regelen. Op de website kunt u eenvoudig en snel zoeken op het soort product dat u nodig heeft. U kunt ook filteren op bepaalde eigenschappen, zoals het geluidsniveau dat de compressor voortbrengt. Contimeta kan u voorzien van compressoren die een geluidsniveau van onder de dertig decibel produceren. Dit is ideaal voor omgevingen waar teveel geluid nadelig is voor de werksfeer of het productieproces. Het is ook mogelijk te sorteren op merk, prijsklasse en toepassing. Zo kunt u snel navigeren en weet u snel welk soort persluchtinstallatie het best past bij uw bedrijf. Met een compressor kunt u veel processen een stuk soepeler laten verlopen. Kies daarom ook voor het aanschaffen van een dergelijk apparaat en profiteer van de voordelen.

Bestellen

Het bestellen van een compressor bij Contimeta kan erg snel gaan. Zo heeft u binnen enkele dagen of weken, afhankelijk van de levertijd en het op voorraad zijn van het apparaat, de compressor al in huis. Als u nog nooit eerder een dergelijk apparaat heeft aangekocht is het raadzaam dit samen te doen met een medewerker van de winkel. Zo weet u zeker dat u de juiste luchtpersinstallatie in huis haalt. U vindt de contactgegevens van de medewerkers van Contimeta op de website van Contimeta. U vindt hier ook meer informatie over alle soorten compressoren die Contimeta levert. Elk product dat opgenomen is in het assortiment is bovendien voorzien van een uitgebreide omschrijven zodat u voorafgaand aan uw aankoop van een een persluchtinstallatie genoeg informatie kunt verzamelen. Als u ongeveer weet welk product u nodig heeft kunt u voor u contact opneemt met een medewerker u inlezen. Dat kan helpen bij het nemen van een beslissing. Als u in overleg met Contimeta besluit een compressor te kopen zal Contimeta er voor zorgen dat het apparaat in goede staat bij u wordt afgeleverd. Indien wenselijk kunt u er voor kiezen de installatie door een monteur van Contimeta gebruiksklaar te laten maken. Als u daar zelf niet genoeg kennis of tijd voor hebt is dit een uitstekende oplossing voor uw bedrijf. Kijk voor meer informatie over deze service en de kosten die hier eventueel aan verbonden zijn op de website. Ook voor het bestellen van een compressor, het aanvragen van offertes, contactinformatie en informatie over de uiteenlopende producten van Contimeta kijkt u op de website. Ten slotte leest u hier ook meer over het bestellen van producten, de leverwijze en de mogelijkheden tot retourneren en het onderhouden van materialen die u hebt bestelt in de webwinkel. Onderhoud van een compressor is van groot belang als u het apparaat lang wilt laten meegaan. Zo kunt u langer profiteren van uw aankoop. Contimeta kan u meer informatie geven over het onderhoud van uw persluchtinstallatie en u deze zaken eventueel uit handen nemen. Ook dit kunt u overleggen met een medewerker als u ervoor kiest om een dergelijk product via Contimeta aan te schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn