Cleanroom systemen laten maken

Climatech - Cleanroom systemen In veel verschillende soorten industrieën en sectoren is het hebben van goede cleanroom systemen zeer belangrijk. In deze stof- en kiemarme omgevingen kunnen namelijk bepaalde processen, experimenten en testen worden gedaan zonder dat men bang hoeft te zijn dat contaminatie zich voordoet. Cleanroom systemen zijn vaak geavanceerd en daarom is het belangrijk om de bouw en installatie hiervan door professionals te laten doen. Het bedrijf ClimaTech BV is als geen ander de specialist op het gebied van cleanroom systemen en kan een ieder dus uitstekend helpen bij het op maat maken of turnkey opleveren van cleanroom systemen. Omdat ons bedrijf als geen ander ervaring heeft in het maken, opleveren en onderhouden van cleanroom systemen is het zeker de moeite waard om eens te bekijken wat wij u voor diensten en producten kunnen leveren. Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving voor diverse sectoren en kunnen u dan ook altijd een oplossing op maat bieden die hier precies aan voldoet. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u de juiste cleanroom systemen heeft zodat u in de cleanrooms kunt doen waar u ze voor aan wilt schaffen. Uiteraard is geen bedrijf het zelfde en zit er ook een groot verschil in het formaat van de ruimtes die moeten worden opgebouwd. Daarom zorgen wij altijd voor een oplossing op maat zodat u precies krijgt waar u naar op zoek bent. Cleanroom systemen kunnen wij voor veel verschillende soorten bedrijven op maat maken, dus neem vooral eens contact met ons op als u op zoek bent naar een specifieke oplossing en de kans is groot dat wij u hier exact bij kunnen helpen. Wij beginnen altijd met een inspectie van de ruimte waar de cleanroom dient te komen en zorgen er bovendien voor dat onze mensen precies weten welke wetten en regels voor uw sector van belang zijn. Daarna bepalen wij hoe stof- en kiemarm de ruimte moet worden en zorgen wij er voor dat de juiste componenten gebruikt worden bij de bouw van de cleanroom systemen. Hierbij zijn uiteraard ook de kledingvoorschriften voor uw medewerkers van groot belang, dus ook hier geven wij passend advies over. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een uitstekende installatie zodat u er zeker van kunt zijn dat alles naar behoren werkt.

Cleanroom systemen op maat

Voor de diverse componenten waaruit cleanroom systemen bestaan gaat op dat ze voor ieder bedrijf anders zijn. Daarom zorgen wij van ClimaTech BV er altijd voor dat alles zo goed mogelijk is toegespitst op uw bedrijf en de processen of productie die u in de ruimte wilt gaan doen. En onze diensten stoppen niet bij de installatie. Wij doen ook uitgebreide nazorg en controles zodat u er altijd zeker van bent dat de cleanroom systemen functioneren zoals ze behoren te doen. Hierdoor kunt u er op rekenen dat u een stofvrije ruimte heeft zodat uw productie of onderzoek niet in gevaar komt. Wij zorgen er bovendien voor dat alle wanden, meubels, gereedschappen en andere artikelen in de ruimte speciaal zijn ontwikkeld om stofvrij werken mogelijk te maken. De cleanroom systemen die wij leveren zijn zeer high-tech en u kunt er dus altijd op vertrouwen dat ze uitstekend functioneren en er voor zorgen dat de hygiëne en kwaliteit van uw producten of diensten zeer hoog zijn. Wij leveren onder andere cleanroom systemen aan de farmaceutische industrie, maar beperken ons zeker niet tot deze branche. Ook voor de voedingsmiddelenindustrie en bijvoorbeeld de ruimtevaart en optica kunnen wij uitstekende oplossingen bieden. In zeer veel diverse branches hebben wij in het verleden cleanroom systemen op maat gemaakt, dus u kunt er zeker van zijn dat wij ook u kunnen helpen bij het maken en onderhouden van een uitstekende schone ruimte. Wij nemen u bovendien veel zorg uit handen door ook onder andere de temperatuur en relatieve vochtigheid van de ruimte exact voor u te regelen. Zoals u kunt lezen zorgen wij er dus voor dat alle variabelen binnen de ruimte exact zo zijn als u ze wilt hebben. Bedrijven die u voorgingen zijn onder andere de volgende:

  • Biocartis NV uit Mechelen
  • Fresenius Hemocare B.V. uit Emmer-Compascuum
  • TU, Delft
  • Vaccionogen B.V. uit Emmen
  • SRON uit Utrecht

Zoals u kunt lezen hebben wij al veel bedrijven geholpen en graag voegen wij uw bedrijf toe aan ons klantenbestand.

Kies voor ervaring en kwaliteit

Omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben met maken van cleanroom systemen kunt u er altijd op vertrouwen dat wij weten wat we doen en dit bovendien zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk doen. Hierdoor kunnen wij zeer concurrerende prijzen bieden aan onze klanten. Wilt u exact weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat voor kosten hieraan verbonden zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Op onze site kunt u meer lezen over de diverse producten en diensten die wij bieden, dus ook hier kunt u al meer informatie vinden. Uiteraard helpen wij al onze klanten graag met prachtige en kwalitatief zeer hoogwaardige cleanroom systemen, dus twijfel niet als u op zoek bent naar een partner om dit op maat te laten maken, maar neem vandaag nog contact met ons op. Hoewel wij gevestigd zijn in Nijkerk, kunnen wij in heel Nederland maar ook in België bedrijven helpen. Bij ons krijgt u altijd exact waar u naar op zoek bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn