Bureaus

Als jij een kantoor hebt, dan kun je natuurlijk niet zonder bureaus! Je hebt immers een plek nodig om aan te kunnen werken, om je computer op te kunnen zetten, je papieren neer te leggen en al dat soort dingen meer. Natuurlijk kun je dit ook aan een gewone tafel doen, maar het gebruik van speciaal hiervoor ontwikkeld meubilair is toch wel dat dit aan bepaalde eigenschappen voldoet dat het werken eraan een stuk beter maakt. Zo hebben sommige bureaus bijvoorbeeld al een ladekastje eraan zitten, waar je wat kleine spulletjes in kwijt kunt. Denk dan aan je pennen, punaises, paperclips, een nietmachine en al dat soort zaken. Een ander voordeel is dat het tafelblad bij dit soort speciale werktafels helemaal vlak en glad is. Dat is wel zo handig als je er aan wilt zitten schrijven, je zit dan immers niet te wachten op gaatjes of deukjes of naden in het tafelblad, want dan druk je zo met de pen door het papier heen. Ook is een vlak blad praktisch voor het neerzetten van je laptop of computer, het werkt immers ontzettend onhandig als dit net niet helemaal stevig staat. Als bijvoorbeeld je toetsenbord steeds heen en weer wiebelt. Met degelijke bureaus hoef je voor dit soort problemen allemaal niet bang te zijn.

Verstelbare bureaus

Als je kiest voor bureaus, dan heb je bovendien ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een verstelbaar exemplaar. Daarmee wordt bedoeld dat je de hoogte van het tafelblad aan kunt passen. Ben jij erg lang of juist kleiner dan gemiddeld? Dan is dit heel erg prettig. De standaard hoogte werkt voor jou dan vaak niet goed. Natuurlijk kun jij je stoelhoogte wel aanpassen, zodat je met je armen wel goed bij het werkblad kunt komen, maar dat betekent dan ook dat je niet optimaal zit. Dat je benen bijvoorbeeld net niet bij de grond komen of dat je juist steeds met je knieƫn tegen de tafelrand aanstoot. Verstelbare bureaus zijn dan ook ideaal, zo kan iedereen er perfect achter zitten. Vanuit ergonomisch oogpunt is dat ook wel zo prettig. Het betekent dat jij een betere zithouding hebt en daardoor wordt de kans een stuk kleiner dat jij lichamelijke klachten krijgt vanwege je werk. Als je een verstelbaar exemplaar wilt kopen, dan kun je kiezen uit elektrisch verstelbare bureaus of exemplaren met een handslinger. Er is voor ieder dus een geschikte oplossing!

Verschillende modellen bij Albeka

Ben jij op zoek naar bureaus, dan doe je er goed aan om eens een kijkje te nemen bij Albeka. Zij hebben een zeer ruime collectie, waarbij je kunt kiezen uit nieuw meubilair, maar ook uit gebruikt meubilair. Bij de laatste categorie hebben ze er natuurlijk voor gezorgd dat deze er nog prima uitzien en nog in goede staat verkeren. Je kunt ze dus uitstekend nog gebruiken en dat tegen een fractie van de nieuwprijs! Daarnaast bieden ze bij de bureaus variatie in:

  • kleur
  • verstelbaar of niet verstelbaar
  • model, zoals standaard, hoek of duo werkplek
  • formaat
  • albeka.nl

Door deze grote variatie in hun assortiment, is er eigenlijk altijd wel een exemplaar te vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen. Hoe groot jouw ideale bureau ook is, welke kleur deze ook moet hebben en welk model, het is bij hen eigenlijk altijd wel mogelijk om het te vinden! Daarnaast bieden zij ook een ruime keus in overig meubilair voor de inrichting van je werkplek, zoals bureaustoelen, ladeblokken en archiefkasten. Als jij je werkplek in wilt richten, als je op zoek bent naar bureaus of naar ander werkmeubilair, je kunt het bij Albeka altijd vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn