Bestel eenvoudig en snel infraroodpanelen

infraroodpanelen-parkstad - InfraroodpanelenVeel mensen maken gebruik van een centrale verwarming of soms zelfs nog van houtkachels en gaskachels om zichzelf en hun huis te verwarmen. Een revolutionaire nieuwe methode om er voor te zorgen dat u er altijd lekker warm bij zit is door infraroodpanelen te gebruiken. Als u hier nog nooit van gehoord heeft dan bent u hier zeker niet de enige in. Deze techniek komt namelijk nog niet heel veel voor in Nederland, maar kan zeker veel voordelen bieden ten opzichte van tot nu toe gebruikelijke manieren om voor verwarming te zorgen. Laten we eens beginnen met een uitleg van de werking van de infraroodpanelen. Het zit namelijk als volgt: infraroodpanelen kunnen eenvoudig worden geplaatst in welke ruimte dan ook en stralen, zoals de naam al doet vermoeden, infraroodlicht uit. Hierdoor is het dus niet de gehele ruimte die warmer zal worden, maar verwarmt het in plaats daarvan direct de aanwezige mensen in de ruimte. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is in werkelijkheid veel efficiënter en sneller dan het verwarmen van de hele ruimte. Doordat de infraroodpanelen er dus niet voor hoeven te zorgen dat een hele ruimte vol zit met circulerende warme lucht, maar gewoon direct u en andere aanwezigen in de ruimte verwarmen gaat het namelijk veel sneller. Er is minder opwarmtijd en daarnaast is het veel energiezuiniger. En als u zich zorgen maakt over de infraroodstralen dan kunnen wij u gerust stellen, want deze straling is zeker niet schadelijk voor mens en dier. De warmte die u ervaart als u infraroodpanelen heeft is te vergelijken met de warmte die u voelt als u in de zon loopt of zit. Uiteraard komt er geen uv-straling vrij dus u hoeft zich natuurlijk niet in te smeren als u gewoon thuis bent. Veel mensen ervaren het als een zeer comfortabel gevoel en vinden het veel fijner voelen dan door een kachel verwarmde lucht. Daarnaast is het ook handig dat de infraroodpanelen zeer gericht werken en er dus binnen de kortste keren voor zorgen dat u het lekker warm heeft. Ook al is de ruimte waarin u bent zeer groot, ook dan zult u het snel lekker warm hebben. Zoals u kunt lezen kleven er zeer veel voordelen aan het gebruik van infraroodpanelen.

Energie besparen met infraroodpanelen

Een ander groot voordeel, naast de korte opwarmtijd, is dat de infraroodpanelen heel gericht werken en dus minder energie hoeven te gebruiken om u en de andere mensen in de ruimte te verwarmen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u energie kunt besparen, maar ook dat u gericht kunt verwarmen. Als u bijvoorbeeld een koude plek in uw huis heeft dan kunt u hier infraroodpanelen plaatsen en u zult merken dat u het zeer snel warm heeft. Om die reden is het ook zeer handig om de infraroodpanelen in bijvoorbeeld een badkamer of garage op te hangen. Dit soort ruimtes hoeven namelijk vaak niet zeer lang warm te zijn of te blijven, maar u kunt op de momenten dat u er bent snel de panelen inschakelen en u heeft het dan binnen de kortste keren lekker warm. Ook is het zo dat de infraroodpanelen niet continu ingeschakeld hoeven te zijn. Als u eenmaal op temperatuur bent kunnen ze lager worden gezet of zelfs uit. Hierdoor kunt u dus veel geld besparen omdat u zult merken dat u op termijn minder energie hoeft te verbruiken. Zoals u heeft kunnen lezen is het een zeer gerichte warmte die de infraroodpanelen afgeven en daardoor kunnen ze ook goed gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld een centrale verwarming. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een basistemperatuur in uw huis of bedrijfspand en op bepaalde plekken de infraroodpanelen aanbrengen. Hierdoor heeft u overal de juiste temperatuur, maar hoeft u niet overal een kachel te plaatsen. Voor het overzicht volgen hieronder nog even kort enkele van de vele voordelen op een rijtje:

  • In elke ruimte toe te passen
  • Haal de zon in huis!
  • Energiezuinig
  • Gemakkelijke plaatsing
  • Onderhoudsvrij

Zoals u kunt lezen zijn er veel voordelen die het gebruiken van onze producten met zich meebrengen. Kijk daarom vandaag nog even op onze site infraroodpanelen-parkstad.nl om te zien wat wij onze klanten kunnen bieden.

Eenvoudige montage en scherpe prijzen

Zoals u kunt zien als u de producten bekijkt op onze website zijn de infraroodpanelen zeer gemakkelijk te plaatsen. U zult zien dat de panelen zeer dun zijn en gemakkelijk te monteren zijn. Daarnaast kunt u ze bijvoorbeeld ook kopen als spiegels of van glas. Ook is het mogelijk om de panelen in te bouwen in een systeemplafond. U hoeft vervolgens alleen de stekker in het stopcontact te steken en de bijgeleverde thermostaat te koppelen en u kunt genieten van de heerlijke warmte die onze producten afgeven. De producten die wij verkopen zijn dus niet alleen heel handig in het gebruik, maar zijn ook nog eens zeer mooi. Als u bijvoorbeeld een koude badkamer heeft dan kunt u gewoon een paneel ophangen die er uit ziet als een spiegel. Op die manier slaat u twee vliegen in één klap! Daarnaast is het goed om te weten dat de prijzen die wij hanteren zeer scherp zijn. U kunt er dus op rekenen dat u bij ons nooit teveel hoeft te betalen. De goedkoopste panelen beginnen al bij 200 euro! Ook zorgen wij voor gratis verzending en uitstekende service, dus bestel vandaag nog uw infraroodpanelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn