Ben je op zoek naar een leuke interieur print?

Is het tijd voor een nieuwe look in je woonkamer? Of toch de keuken, badkamer of slaapkamer? Met een leuke interieur print van MetroXL is het zo gepiept. Op metroxl.nl worden diverse prints aangeboden. Je ziet het steeds vaker. Een rustig ingerichte kamer met één wand die eruit springt. Er is een grote kans dat dit een interieur print is. Deze bestaan in allerlei soorten, maten en kleuren. Ideaal als je tijdens de verbouwing door het budget heen bent, terwijl de muur eigenlijk echt gerenoveerd moet worden. Er kan een interieur print overheen geplakt worden waarna je muur er compleet nieuw en fris uitziet. Ook wordt een interieur print vaak gebruikt achter de balie van de receptie. Dit geeft je bedrijf al gauw een professioneel uiterlijk. Zelf was ik laatst in een woonwinkel. Hier stond een hele lange eettafel met een glazen blad.  Op de muur daar achter was een interieur print geplakt. Hierop was een zwart-witte buddha te zien, erg gaaf! Ik kreeg direct inspiratie dus ik ben op internet gaan speuren naar een bedrijf dat interieur prints aanbiedt. Zo kwam ik terecht bij MetroXL.

Een interieur print van MetroXL

MetroXL is gevestigd in Waalwijk, vlakbij ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijf biedt niet alleen interieur prints aan. Ook bieden ze verschillende soorten interieur decoratie aan. Reclamebelettering behoort ook tot de mogelijkheden. Om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroot kan je je auto, interieur of gevel beletteren. Daarnaast verkoopt MetroXL ook nog XLprints en fotopanelen. Bij de interieur print kun je denken aan een muur met een hout-, metaal- of steenuiterlijk. Ook is het mogelijk om een foto af te laten drukken als print op de muur. Hoe gaaf is dat? De keukenmuur geheel bedekt met een interieur print waarop een foto van je gezin te zien is! Zo’n print is niet alleen geschikt voor een muur. Ook kun je het plafond, het raam, je bureau of welke strakke ondergrond dan ook beplakken. Het geeft de ruimte een geheel andere look! Ik had wat vragen over het beplakken van een muur in de badkamer. Mijn badkamer heeft een betonlook. Heel modern, maar wel grijs en grauw. Daarom wilde ik achter het bad een afbeelding van fleurige bloemen. Hiervoor nam ik contact op met MetroXL per mail. De volgende werkdag had ik al een mailtje terug. De interieur print werd een week later al gemonteerd!

Een print bestellen

Je kan vrijblijvend contact opnemen met MetroXL. De medewerkers zijn bereid je alles uit te leggen. Het bedrijf is goed bereikbaar, zowel per telefoon als per mail. Heb je nog geen duidelijk beeld van een interieur print? Kijk dan op de website van MetroXL. Hier zijn foto’s te vinden van uitgevoerde projecten. Je vindt deze dan ook onder het kopje ‘projecten’. Mijn positieve ervaringen met MetroXL heb ik op een rijtje gezet:

  • Als je wilt dan komt een montageteam de interieur print bij je thuis of op kantoor monteren.
  • MetroXL is gecertificeerd door SI’BON.
  • Je bent gegarandeerd van een vlotte afhandeling.
  • Er werken medewerkers met veel technische kennis en ervaring.

Ben je ook op zoek naar een leuke print? Neem dan snel contact op met MetroXL.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn