Autorijschool Gouda

Gelukkig hoef je nu niet meer te wachten tot je 18e verjaardag om rijlessen te nemen bij autorijschool Gouda. Al vanaf de leeftijd van 16,5 jaar mag je een proefles aanvragen via rijschoolflexibel.nl. De website van deze autorijschool in Gouda die graag nieuwe leerlingen begeleidt in de volgende stap naar vrijheid en volwassenheid. Als jij je rijbewijs binnen hebt, dan heb je een nieuwe verantwoordelijkheid gewonnen. Namelijk de verantwoordelijkheid over de auto en jouw rijgedrag. Alles leer je met een gekwalificeerde instructeur. Wees niet bang om deze stap te maken. Voor iedereen is het nieuw en iedereen heeft alles moeten leren. De instructeur gaat kijken naar jouw niveau. Het belangrijkste is dat je het leert op het tempo die bij jouw past. Alleen dan ga je er ook plezier in beleven. Als je de lessen niet leuk vindt, dan is dat ook niet bevorderlijk voor je prestaties. Dat moet natuurlijk voorkomen worden. Je eigen ontwikkeling is ook afhankelijk van de instructeur. Daarom wil je een rijschool die goede kwaliteit levert, zodat je veilig en zeker jouw examen aangaat en daarna met de juiste kennis zelfstandig de weg op gaat. Autorijschool Gouda biedt kwaliteit, veiligheid en plezier voor iedere leerling die achter het stuur komt te zitten.

Kies het geschikte pakket bij autorijschool Gouda

Het voordeel van een ervaren instructeur is dat deze al veel leerlingen heeft gezien. Daardoor wordt snel opgemerkt wat jij nodig gaat hebben. Door jouw manier van rijden, wordt ingeschat hoeveel lessen je nodig gaat hebben. Op basis daarvan kan jij een van de lespakketten bij Autorijschool Gouda uitkiezen:

  • Pakket 1: 20 rijlessen exclusief examen.
  • Pakket 2: 30 rijlessen exclusief examen.
  • Pakket 3: 35 rijlessen exclusief examen.
  • Pakket 4: 40 rijlessen exclusief examen.

Mocht jij er nog niet zeker van zijn of autorijden bij je hoort, dan kan je zelfs een starterspakket aanvragen van 10 rijlessen. De kans is klein dat dit aantal voldoende is voor een examen. Daarom is het zeer waarschijnlijk dat je dan een van de pakketten aanschaft ter aanvulling. Iedere les duurt ongeveer 50 minuten, maar meestal worden de rijlessen bij autorijschool Gouda in blokken van twee gegeven van in totaal 100 minuten. Dit is wel aan te raden, om het autorijden zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Als je nog extra lessen nodig hebt, dan kan je ook een losse les toevoegen. Hier betaal je wel extra voor. Op de website rijschoolflexibel.nl staat uitgebreid beschreven wat de tarieven zijn voor de losse les, de tussentijdse toets, de eigen verklaring CBR en het examen. Al deze kosten komen dus nog bovenop de pakketkosten.

Meld je aan bij Flexibel

Als je woonachtig bent in Gouda of omgeving, dan is autorijschool Flexibel de ideale keus. Ze geven les in de stad en zijn bekend met de omgeving. Zo kunnen zij meerdere examenroutes met jou doornemen om jou goed voor te bereiden. Alle instructeurs beschikken over de beste kwaliteit en helpen jou vriendelijk en geduldig op weg. De naam zegt het al, de werkwijze van deze autorijschool Gouda is flexibel. Dat houdt in dat ze je op iedere plek kunnen ophalen om jouw rijles te beginnen. Op school, je werk, je sport, het maakt niet uit. Je hoeft dus niet eerst naar huis voor je rijles, je wordt opgehaald waar nodig is. Niet alleen biedt dat voor jou mogelijkheden, maar je leert zo ook andere plekken en routes om te rijden. Hoe meer afwisseling in jouw routes, hoe beter je leert in te spelen op veranderingen en nieuwe wegen. Tenslotte ga jij dit straks met je rijbewijs op zak helemaal zelf doen, zonder deze autorijschool Gouda.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn